Mojfaks.hr u Vijesti

Rekordan rast čitanosti: MojFaks i dalje najčitaniji studentski portal

Mjesec rujan bio je užurban i uzbudljiv kako za studente tako i za ekipu vašeg omiljenog studentskog portala MojFaks koji je zabilježio rekordan rast čitanosti i plasirao se među pedeset najčitanijih hrvatskih portala.

20. listopada 2015 17:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Stigla je jesen, a s njome i nove obaveze i potreba da se krene u nove radne pobjede. U želji da vas pratimo u stopu, informiramo, savjetujemo, ali i zabavimo (jer što je život bez smijeha i razbibrige!) neprestano se trudimo biti korak ispred svih drugih specijaliziranih studentskih portala.

Naša publika prepoznaje to, sve češće i sve šire. U mjesecu rujnu ove godine portal MojFaks zabilježio je rekordan rast čitanosti, a osim što smo se plasirali daleko ispred svih ostalih specijaliziranih studentskih portala, oborili smo i vlastiti rekord čitanosti. U samo mjesec dana posjetilo nas je i u našim sadržajima uživalo preko 100 tisuća jedinstvenih čitatelja iz Hrvatske dok smo u istom periodu ostvarili gotovo 400 tisuća pregleda (istraživanje Gemius Audience, rujan 2015). O tome da vam se sadržaj koji pronađete na našem portalu sviđa govori i statistika koja pokazuje da se na svakom članku zadržite nekoliko minuta, dakle, ne njegujemo "click and go" odnos s vama nego vam nudimo nešto što će vam privući, ali i zadržati pozornost.



Od fotografiranja modnih editorijala pred zagrebačkim Studentskim centrom, vijesti o kolegama iz regije, ali i cijeloga svijeta, medijskog podržavanja zanimljivih studentskih inicijativa, savjeta za uspješnije studiranje i učenje, intervjua sa zanimljivim ličnostima i suradnje s volonterima koji su uvijek na terenu i među vama – nadamo se da vam pružamo raznolik sadržaj koji se temelji na uredničkoj politici biranja za svakoga ponešto, čak i ako to ponešto nije uvijek komercijalno isplativo.

No, bez vas, naše publike, sve to bilo bi neostvarivo i ovom vam prilikom na tome zahvaljujemo. Nadamo se da ćemo vas i dalje uspjevati zainteresirati, privući, ali i zadržati našim sadržajima!

Redakcija portala MojFaks

Još vijesti