Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Samo ovaj i sljedeći tjedan u Zagrebu: Potražite svoj besplatni primjerak Studentskog vodiča

MojFaks | Vijesti, 12.10.2017.Samo ovaj i sljedeći tjedan u Zagrebu: Potražite svoj besplatni primjerak Studentskog vodiča

Svake godine u Zagreb dolaze tisuće mladih ljudi, studirati i ostvariti svoje snove, postati novi svjetski poznati znanstvenici, inženjeri, pisci, menadžeri, umjetnici... Ove godine na zagrebačkim fakultetima naći će se više od 12 000 brucoša.

Kao i svake godine, studentima će se dijeliti besplatni Studentski vodič, i to na fakultetima, studentskim domovima, Studentskom centru i Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.

...Napokon sve o pravima studenata! Studentska pravobraniteljica izdala brošuru koja će vam omogućiti pravedno studiranje...


U Studentskom vodiču mogu se naći mnoge korisne informacije poput "po čemu se fakultet razlikuje od srednje škole", "kako se učlaniti u Student servis" i "najbolje aplikacije za studente", a studenti mogu pročitati i članke kako se snaći u novom gradu, na fakultetu te mnoštvo savjeta koji će im olakšati snalaženje tijekom prve godine studiranja.Sam vodič nastao je prije 11 godina kao odgovor na potrebe studenata koji na fakultetima ne dobivaju dovoljno informacija gdje i kako nešto pronaći, što je posebno bitno brucošima koji imaju puno upitnika iznad glave.

PR tekst


studentski vodičbesplatni vodičKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se