Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Sava i ove godine organizira 'Radićeve dane': Studente očekuju brojne sportske aktivnosti, ali i zanimljivi turniri poput Beer Ponga

MojFaks | Vijesti, 10.05.2019.Sava i ove godine organizira 'Radićeve dane': Studente očekuju brojne sportske aktivnosti, ali i zanimljivi turniri poput Beer Ponga

Studenti doma na Savi već sedmu godinu zaredom slavit će dane svoga doma događajem 'Radićevi dani', koji će se ove godine održati od 16. do 18. svibnja. Uz organizaciju Studentskog odbora Save, ova tri dana bit će popraćena brojnim sportskim aktivnostima, kao i turnirima u beli, briškuli i šahu.

U četvrtak, 16. svibnja, u 20.30 sati 'Radićeve dane' otvorit će Sunčica Bandić, voditeljica suvremenog plesa uz plesnu izvedbu svoje grupe, a oni studenti koji se prijave, uz malo odvažnosti i snalažljivosti, imat će priliku osvojiti titulu Kralja i Kraljice Save 2019.

Izvor: Facebook grupa studentskog doma

Nakon otvorenja u četvrtak, u petak će studenti imati priliku zaigrati mali nogomet, odbojku, trešetu, briškulu i šah. U subotu, zadnjeg dana eventa, studente očekuje najveći broj aktivnosti s početkom u 12 sati, a od svakojakih turnira, 'Radićevi dani' održat će i tzv. ''Red Bull Soapbox mini utrku'' – natjecanje u kojima će se studenti utrkivati jurilicama koje su sami izradili!
Osim Red Bull Soapbox utrke, studenti će se moći okušati i u turnirima poput Beer Ponga, povlačenja konopa, veselog vrtuljka, odbojke s ručnicima i turnira u balotama (bućama).

Nakon naporna tri dana, studenti će u subotu ovaj događaj moći zaključiti s After partyjem u clubu Roko, s cijenom ulaznice od 10 kuna. Osim toga, posjetitelji će moći kupiti i majice 'Radićevih dana', a prijave za turnire otvorene su na Facebook stranici eventa.


...Zagreb VS. 'susjedstvo': Otkrivamo kako izgledaju studentske sobe na Balkanu - FOTO


Paula Hađur
Foto: esava


Radićevi daniturnirSavastudentski domKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se