Mojfaks.hr u Vijesti

Opet spuštena bodna granica: Provjerite jeste li ipak ostvarili pravo na smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Prije otprilike dva tjedna, Studentski centar u Zagrebu posljednji put je spustio bodnu granicu za dobivanje smještaja u domu, a sada se to ponovno dogodilo. Ovoga puta granica je spuštena na 1 343 boda.

20. studenog 2018 14:21
Opet spuštena bodna granica: Provjerite jeste li ipak ostvarili pravo na smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Opet spuštena bodna granica: Provjerite jeste li ipak ostvarili pravo na smještaj u zagrebačkim studentskim domovima Foto: MojFaks

Iznos donje granice bodova za useljenje u zagrebačke studentske domove sada iznosi 1 343 boda, a studenti koji su ostvarili pravo na smještaj dužni su useliti u studentske domove zaključno s 26. studenim 2018., stoji na stranici SC-a. Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima.

Foto: M.Trbuščić/MojFaks

Za dodatne informacije studenti se mogu obratiti Poslovnici za smještaj koja od ponedjeljka do petka sa strankama radi od 8 do 15 h. Osim što Poslovnicu mogu kontaktirati osobnim dolaskom, mogu to učiniti i preko telefona 01 4593 570 (ili 01 4593 582) ili preko maila poslovnica@sczg.hr.

Ivana Petrić
foto:

Još vijesti