Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Seks na eks u studentskim domovima

MojFaks | Vijesti, 08.06.2010.Seks na eks u studentskim domovima

Sex, drugs & rock'n'roll je možda nekada bila parola zvjezdolikih tipova sa stagea, no 21. stoljeće ju je smjestilo u studentske domove. Da sažmemo, jeste li se za vrijeme studija češće zaljubili ili poševili?

Nekad je to bio seks, no danas će to prije biti ljubav. Riječ koja teško prelazi preko ustiju i koja povlači za sobom smrad odgovornosti. Par anketa po studentskim kampusima u Californiji otkriva da se akademska populacija sve masovnije i sve lakše seksa.

Kada ste se zadnji puta poševili, s kim i kako?

Profesor Roger Friedland predaje kulturalnu sociologiju u Santa Barbari i pokrenuo je Facebook kampanju za studente iz regije s pitanjem "kada ste se zadnji puta poševili, s kim i kako?". Očekivano, frajer je dobio mali milijun odgovora iz kojih je iščitao jednostavnu činjenicu – studenti, posebno oni jačeg spola, imaju daleko više "frendica s beneficijama" nego što su imali cura. Ljubav je stvar o kojoj će eventualno razmišljati kasnije.

Opće genitalno trošenje koje prati sveto vrijeme studiranja utoliko se razlikuje od hipijevkse kulture šezdesetih i sedamdesetih što više ne postoji nikakva bijesna ideja iza čitave priče. Studenti se praše jer, jer... ne postoji razlog zašto ne bi. Ne moraju više nositi čupe, cvijeće u kosi i slušati Jefferson Airplane ne bi li uboli koji nedepilirani cvjetić s druge godine filozofije i komparativne.

Svaki treći koji ima partnera, ima i nekog "sa strane"...

Kako smo već pisali, studenski listovi masovno pokreću seks kolumne, a postoji i par svijetlih primjera studentica koje si u zadak uzele općenje sa što više kolega sa opsežnim blogovskim reportom dan kasnije. Tajnovita "Belle d'Oxbridge" napunila je novinske stupce u Velikoj Britaniji sočnim opisima seksualnih avantura uz komentar: "moj se edukacija sastoji od ispita i one-night standova". I dok klikate na blog nifmomanke iz Oxforda, spomenimo tek da je u Srbiji pred nekoliko godina napravljeno istraživanje seksualnog ponašanja kod studenata u kojem je otkriveno da svaki treći koji ima partnera, ima i nekog "sa strane". A strana je, čini se, sve više...

Krešimir Dujmović


seksstudentski seksdomoviKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se