Već si registriran?

Logiraj se!


Zaboravljena lozinka?

zatvori

Još se ne znamo?

Registriraj se!
Sa svojim korisničkim računom možeš sudjelovati u grupi svojeg fakulteta, skidati skripte, pratiti ispitne rokove. Sadržaj portala bit će prilagođen tvojim postavkama.

* najmanje 5 znakova

* najmanje 5 znakova

* adresa mora biti valjana

Muško Žensko


Seks na eks u studentskim domovima

Objavljeno 08.06.2010. u Vijesti

Sex, drugs & rock'n'roll je možda nekada bila parola zvjezdolikih tipova sa stagea, no 21. stoljeće ju je smjestilo u studentske domove. Da sažmemo, jeste li se za vrijeme studija češće zaljubili ili poševili?

Seks na eks u studentskim domovima

Nekad je to bio seks, no danas će to prije biti ljubav. Riječ koja teško prelazi preko ustiju i koja povlači za sobom smrad odgovornosti. Par anketa po studentskim kampusima u Californiji otkriva da se akademska populacija sve masovnije i sve lakše seksa.

Kada ste se zadnji puta poševili, s kim i kako?

Profesor Roger Friedland predaje kulturalnu sociologiju u Santa Barbari i pokrenuo je Facebook kampanju za studente iz regije s pitanjem "kada ste se zadnji puta poševili, s kim i kako?". Očekivano, frajer je dobio mali milijun odgovora iz kojih je iščitao jednostavnu činjenicu – studenti, posebno oni jačeg spola, imaju daleko više "frendica s beneficijama" nego što su imali cura. Ljubav je stvar o kojoj će eventualno razmišljati kasnije.

Opće genitalno trošenje koje prati sveto vrijeme studiranja utoliko se razlikuje od hipijevkse kulture šezdesetih i sedamdesetih što više ne postoji nikakva bijesna ideja iza čitave priče. Studenti se praše jer, jer... ne postoji razlog zašto ne bi. Ne moraju više nositi čupe, cvijeće u kosi i slušati Jefferson Airplane ne bi li uboli koji nedepilirani cvjetić s druge godine filozofije i komparativne.

Svaki treći koji ima partnera, ima i nekog "sa strane"...

Kako smo već pisali, studenski listovi masovno pokreću seks kolumne, a postoji i par svijetlih primjera studentica koje si u zadak uzele općenje sa što više kolega sa opsežnim blogovskim reportom dan kasnije. Tajnovita "Belle d'Oxbridge" napunila je novinske stupce u Velikoj Britaniji sočnim opisima seksualnih avantura uz komentar: "moj se edukacija sastoji od ispita i one-night standova". I dok klikate na blog nifmomanke iz Oxforda, spomenimo tek da je u Srbiji pred nekoliko godina napravljeno istraživanje seksualnog ponašanja kod studenata u kojem je otkriveno da svaki treći koji ima partnera, ima i nekog "sa strane". A strana je, čini se, sve više...

Krešimir Dujmović


TAGOVI: seks, studentski seks, domovi


Pročitaj još

Dome, slatki dome: savjeti za preživljavanje u studentskom domu

Život u studentskom domu nije nalik životu i komforu u sobici tvoje obiteljske kuće što ne znači ...

Želite posao pripravnice? Obucite donje rublje i na sve četiri!

Seksistički oglas modnog časopisa Sunday Style zgrozio je javnost, nakon čega su maknuli oglas za p...

Studenti prava imaju više akcije no što mislite: koliko se koji studenti seksaju?

Tko bi rekao da će studenti prava završiti na prvom mjestu?


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se