Već si registriran?

Logiraj se!


Zaboravljena lozinka?

zatvori

Još se ne znamo?

Registriraj se!
Sa svojim korisničkim računom možeš sudjelovati u grupi svojeg fakulteta, skidati skripte, pratiti ispitne rokove. Sadržaj portala bit će prilagođen tvojim postavkama.

* najmanje 5 znakova

* najmanje 5 znakova

* adresa mora biti valjana

Muško Žensko


Seks na eks u studentskim domovima

Objavljeno 08.06.2010. u Vijesti

Sex, drugs & rock'n'roll je možda nekada bila parola zvjezdolikih tipova sa stagea, no 21. stoljeće ju je smjestilo u studentske domove. Da sažmemo, jeste li se za vrijeme studija češće zaljubili ili poševili?

Seks na eks u studentskim domovima

Nekad je to bio seks, no danas će to prije biti ljubav. Riječ koja teško prelazi preko ustiju i koja povlači za sobom smrad odgovornosti. Par anketa po studentskim kampusima u Californiji otkriva da se akademska populacija sve masovnije i sve lakše seksa.

Kada ste se zadnji puta poševili, s kim i kako?

Profesor Roger Friedland predaje kulturalnu sociologiju u Santa Barbari i pokrenuo je Facebook kampanju za studente iz regije s pitanjem "kada ste se zadnji puta poševili, s kim i kako?". Očekivano, frajer je dobio mali milijun odgovora iz kojih je iščitao jednostavnu činjenicu – studenti, posebno oni jačeg spola, imaju daleko više "frendica s beneficijama" nego što su imali cura. Ljubav je stvar o kojoj će eventualno razmišljati kasnije.

Opće genitalno trošenje koje prati sveto vrijeme studiranja utoliko se razlikuje od hipijevkse kulture šezdesetih i sedamdesetih što više ne postoji nikakva bijesna ideja iza čitave priče. Studenti se praše jer, jer... ne postoji razlog zašto ne bi. Ne moraju više nositi čupe, cvijeće u kosi i slušati Jefferson Airplane ne bi li uboli koji nedepilirani cvjetić s druge godine filozofije i komparativne.

Svaki treći koji ima partnera, ima i nekog "sa strane"...

Kako smo već pisali, studenski listovi masovno pokreću seks kolumne, a postoji i par svijetlih primjera studentica koje si u zadak uzele općenje sa što više kolega sa opsežnim blogovskim reportom dan kasnije. Tajnovita "Belle d'Oxbridge" napunila je novinske stupce u Velikoj Britaniji sočnim opisima seksualnih avantura uz komentar: "moj se edukacija sastoji od ispita i one-night standova". I dok klikate na blog nifmomanke iz Oxforda, spomenimo tek da je u Srbiji pred nekoliko godina napravljeno istraživanje seksualnog ponašanja kod studenata u kojem je otkriveno da svaki treći koji ima partnera, ima i nekog "sa strane". A strana je, čini se, sve više...

Krešimir Dujmović


TAGOVI: seks, studentski seks, domovi
loading...Pročitaj još

11 znakova da u tebi čuči maleni perverznjak

Možda ti se čini da si prava konzerva ili dosadnjaković u krevetu, no je li ti ikad na pamet palo d...

Sanacijsko vijeće prihvatlio korekciju cijena: domovi ipak jeftiniji?

Predstavnici Studentskog zbora i domskih odbora odradili su nekoliko zajedničkih sastanaka s predstav...

Seks na prvom dejtu - DA ili NE? Odgovori hrvatskih studenata će vas iznenaditi

Od samih početaka ljubavnih odnosa postojala su nepisana pravila o dejtanju koja nalažu da žena mo...


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika.


Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se