Već si registriran?

Logiraj se!


Zaboravljena lozinka?

zatvori

Još se ne znamo?

Registriraj se!
Sa svojim korisničkim računom možeš sudjelovati u grupi svojeg fakulteta, skidati skripte, pratiti ispitne rokove. Sadržaj portala bit će prilagođen tvojim postavkama.

* najmanje 5 znakova

* najmanje 5 znakova

* adresa mora biti valjana

Muško Žensko


Seks na eks u studentskim domovima

Objavljeno 08.06.2010. u Vijesti

Sex, drugs & rock'n'roll je možda nekada bila parola zvjezdolikih tipova sa stagea, no 21. stoljeće ju je smjestilo u studentske domove. Da sažmemo, jeste li se za vrijeme studija češće zaljubili ili poševili?

Seks na eks u studentskim domovima

Nekad je to bio seks, no danas će to prije biti ljubav. Riječ koja teško prelazi preko ustiju i koja povlači za sobom smrad odgovornosti. Par anketa po studentskim kampusima u Californiji otkriva da se akademska populacija sve masovnije i sve lakše seksa.

Kada ste se zadnji puta poševili, s kim i kako?

Profesor Roger Friedland predaje kulturalnu sociologiju u Santa Barbari i pokrenuo je Facebook kampanju za studente iz regije s pitanjem "kada ste se zadnji puta poševili, s kim i kako?". Očekivano, frajer je dobio mali milijun odgovora iz kojih je iščitao jednostavnu činjenicu – studenti, posebno oni jačeg spola, imaju daleko više "frendica s beneficijama" nego što su imali cura. Ljubav je stvar o kojoj će eventualno razmišljati kasnije.

Opće genitalno trošenje koje prati sveto vrijeme studiranja utoliko se razlikuje od hipijevkse kulture šezdesetih i sedamdesetih što više ne postoji nikakva bijesna ideja iza čitave priče. Studenti se praše jer, jer... ne postoji razlog zašto ne bi. Ne moraju više nositi čupe, cvijeće u kosi i slušati Jefferson Airplane ne bi li uboli koji nedepilirani cvjetić s druge godine filozofije i komparativne.

Svaki treći koji ima partnera, ima i nekog "sa strane"...

Kako smo već pisali, studenski listovi masovno pokreću seks kolumne, a postoji i par svijetlih primjera studentica koje si u zadak uzele općenje sa što više kolega sa opsežnim blogovskim reportom dan kasnije. Tajnovita "Belle d'Oxbridge" napunila je novinske stupce u Velikoj Britaniji sočnim opisima seksualnih avantura uz komentar: "moj se edukacija sastoji od ispita i one-night standova". I dok klikate na blog nifmomanke iz Oxforda, spomenimo tek da je u Srbiji pred nekoliko godina napravljeno istraživanje seksualnog ponašanja kod studenata u kojem je otkriveno da svaki treći koji ima partnera, ima i nekog "sa strane". A strana je, čini se, sve više...

Krešimir Dujmović


TAGOVI: seks, studentski seks, domovi
Pročitaj još

6 tipova brucoša koje ćeš susresti u domu

Prva godina fakulteta vrijeme je prilagođavanja. Studenti dolaze iz raznih mjesta, škola, s različi...

Najljepši studentski domovi na svijetu

U ovim studentskim domovima nećete naići na male, tijesne sobe, jedan WC na cijeli kat ili malu, sta...

Dome, slatki dome: savjeti za preživljavanje u studentskom domu

Život u studentskom domu nije nalik životu i komforu u sobici tvoje obiteljske kuće što ne znači ...


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se