Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Selfie s kolegom: predsjednica Kolinda krenula na predavanja

MojFaks | Vijesti, 15.12.2015.Selfie s kolegom: predsjednica Kolinda krenula na predavanja

Nismo ni sumnjali da će predsjednica Grabar-Kitarović biti pravi hit među kolegama!

Nakon prašine koja se podigla kad je u javnost dospjela informacija o tome da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović upisala doktorski studij na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a zbog čega su je mnogi kritizirali, čini se da se predsjednica studentica polagano 'ufurava' u studentski život.

Najnoviji je hit selfie s kolegom koji je fotografiju objavio na Facebooku uz komentar: "Tko kaže da kolegica Kolinda Grabar-Kitarović ne ide na predavanja?"Studij kojeg je predsjednica upisala traje tri godine u punom radnom vremenu, odnosno pet godina za tzv "part-time" studente. Školarina iznosi 60 tisuća kuna, a Kolinda uz obvezu vođenja države ima i obvezu dolaska na obavezna predavanja, piše Index.hr.

Treba podsjetiti da će ovo biti njen drugi doktorat, ukoliko uspješno završi studij. Naime, prošlog je tjedna u slovačkoj Banskoj Bistrici dobila počasni doktorat Sveučilišta Matej Bel. Počasni doktorat dodijeljen joj je kao priznanje njezinom radu i postignućima, a posebno srednjoeuropskoj inicijativi spajanja Jadrana, Baltika i Crnog Mora, stoji na predsjedničinoj službenoj Facebook stranici.

L.B./izvor: Index.hr
foto: Facebook via Index.hr


Kolinda Grabar Kitarovićdoktorski studijFakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebuselfiepočasni doktoratKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se