Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

ShagatUni – web stranica za studente koji žele sex bez obaveza

MojFaks | Vijesti, 27.11.2012.ShagatUni – web stranica za studente koji žele sex bez obaveza

Internet stranica ShagAtUni koju je nedavno osnovao Tom Thurlow, a namijenjena je studentima koji žele neobavezan seks, dosegla je u kratkom vremenu veliku popularnost. Stranica je osnovana u listopadu, a već broji 30 000 članova diljem Velike Britanije.

'Pohotna' Sandra, studentica Oxford sveučilišta, opisuje na svom profilu kako je ljubiteljica kućnih porno uradaka i igranja uloga, te u detalje opisuje što voli raditi u krevetu. Ovakve i slične postove studenti objavljuju na stranici ShagAtUni.com, društvenoj mreži po uzoru na Facebook, uz razliku da u svoj opis dodaju seksualne maštarije i prioritete u seksu.

Dvadesetdvogodišnji Tom Thurlow smatrao je da studenti nemaju puno vremena za veze pa je odlučio osnovati stranicu koja će studentima omogućiti lakše pronalaženje 'prijatelja s povlasticama'. Studenti su i dalje u fazi otkrivanja svoga identiteta, te će rado isprobati nove stvari. Njegova stranica ShagAtUni broji 30 000 članova, a svaki dan se registrira 2 000 osoba.

>> Što studentice dulje studiraju, to rjeđe koriste kondome

Studenti upisuju fakultete samo zbog zabave i sexa?

Najviše se na stranici registriralo studentica s Oxford fakulteta, i to čak njih 722, no to ne iznenađuje Toma Thurlowa. 'Po danu su uvijek uštogljene, no kada noć dođe, postanu najluđe. Ni ne čudi što oni imaju najveći broj žena koje traže seks.' – komentirao je Thurlow studentice za HuffPost UK. Iako Thurlow nikada nije studirao, smatra kako današnji studenti upisuju fakultete samo zbog zabave i sexa, a ne zbog obrazovanja.Web stranicom dominiraju muškarci, 18 400 naspram 8 533 žena, no Thurlow naglašava kako stranica nije seksistička, dodajući kako žene koriste stranicu u jednake svrhe kao i muškarci. Stranica, kako muškom, tako i ženskom dijelu populacije, omogućuje upoznavanje na osnovi seksualnih želja i uglavnom radi zabave i zadovoljstva.

I.Č.

Foto: photoxpress.com, screenshot

www.tulumarka.comPročitaj još...
Što izbjegavati na spojevima dok ste na faksu?

Studentica tuži fakultet jer joj cimerica uživa u previše seksa


seksstudiranjepartneriKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se