Mojfaks.hr u Vijesti

Smijeh do suza: Najpopularniji filmovi o studentima

Filmove koji se temelje na studentskom životu je uvijek zanimljivo gledati. Osim što nas mogu zabaviti i nasmijati, vraćaju nas u situacije u kojima smo se i mi ponekad našli: prekid, ludo pijanstvo ili tulum.

17. prosinca 2014 16:38
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Smijeh pomaže u suzbijanju stresa zato napravite pauzu od učenja, prekinite dosadu i ljenčarenje i pogledajte jedan od ovih zanimljivih filmova o studentskom životu. Dobro se nasmijte uz staru i poznatu ekipu. Američka pita, Put do zrelosti, Osveta šmokljana su samo neki od filmova koji prikazuju studentski život na zanimljiv, lud i neobičan način.
Zabavite se!

Dani slave
Dani slave je presmiješna komedija o trojici tridesetogodišnjaka koji odluče ponovno proživjeti studentske dane. Mitch, Frank i Beanie oforme bratstvo i njihova kuća postaje epicentar ludog partijanja i studentskog života. Jedini problem im predstavlja dekan koji ih se sjeća iz studentskih dana pa im odluči zagorčati život.



Van Wilder
Ovo je zanimljiva priča o vječnom studentu - Van Wilderu koji je ujedno i najpopularniji student na faksu te glavni organizator najboljih i najluđih tuluma.



Put do zrelosti
Urnebesna komedija Put do zrelosti govori o avanturi četvorice studenata koji pređu 1800 milja kako bi jedan od njih spasio svoju vezu. Na tom putu ih očekuje jako puno zabave i avanture.



Osveta šmokljana
Jedna od najboljih i najomiljenijih komedija osamdesetih godina prošlog stoljeća govori o šmokljanima koji se udruže kako bi se osvetili popularnim sportašima i članovima bratstva.



Američka pita 2
Moramo li se prisjećati Jima Levensteina, njegovog ručnog rada, neprežaljene ljubavi te sramoćenja pred cijelom školom? Urnebesna komedija o sexu, djevojkama i odrastanju se u drugom nastavku seli na faks gdje nas Oz, Jim, Steve, Paul i Kevin još jednom zabavljaju i tjeraju na smijeh.



Tajno društvo
Luke McNamara je vrijedan i uspješan student prava koji postaje zanimljiv jednom tajnom bratstvu. Bratstvo je najtajanstvenije od svih studentskih udruga, a njegovi članovi izabiru se među najuspješnijim studentima. Kada Luke postane jedan od njih, krenu se događati jako loše stvari. Jedini triler na ovom popisu govori o moći jednog bratstva kao i o njihovim mutnim poslovima i tajnama.



Plavuša s Harvarda
Ovo je poznata komedija o slatkoj plavuši koja, zbog bivšeg dečka, odluči upisati pravo na Harvardu. Suočena s predrasudama o plavušicama, ova studentica se bori za svoja prava i mjesto na fakultetu. To joj polazi od ruke i postaje jedna od istaknutijih studentica te dobiva praksu u odvjetničkom uredu. Tu počinje avantura!



Američka pita: Bratstvo Beta
Mjesto radnje ovaj put je Sveučilište u Michiganu koje je poznato po Bratstvu Beta. Ovoga puta nema Jima, Kevina, Stevea i ostale ekipe, naši junaci su Erik i Dwight Stifler. Cura, ludorija i puno zabave imamo priliku vidjeti i u završnici Američke pite.



foto: Screenshot YouTube
I.Č./Izvor: Collegetips.com

Još vijesti