Mojfaks.hr u Vijesti

Smiju li se, podriguju ili plaču? Aplikacija otkriva kako prijatelji reagiraju na sadržaje koje im šaljete!

Ovom aplikacijom možete vidjeti kako vaši prijatelji reagiraju na fotografije koje im šaljete. Tvrtka koja ju je osmislila, nada se da će Reactr približiti prijatelje još više, posebno one koji žive daleko jedni od drugih.

17. travnja 2014 18:08
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Dijeljenje zanimljivih fotografija, videa i poruka s prijateljima i obitelji s aplikacijom Reactr postalo je još zanimljivije. Reactr omogućava da vidite reakciju korisnika kada pogledaju to što ste im poslali. Njihova reakcija se može zabilježiti kao video klip ili fotografija.

Kako bi ovo bilo moguće taj kome šaljete poruku koristi istu ovu aplikaciju, ali i mora prihvatiti zahtjev za dijeljenjem reakcije. Ako neće – znate da je nešto sumnjivo!

Ideja za Reactr došla mi je kada sam nakon gomile poslanih smiješnih fotografija i sličica dobivao samo bezbrojne “hahaha”, “omg”, i “lol” odgovore. Shvatio sam da propuštam neprocjenjive reakcija prijatelja kada pogledaju to što sam im poslao. Reactr je platforma koja daje prirodniju formu interakcije među ljudima kroz fotografije i video klipove”, objasnio je tvorac aplikacije Ash Gilpin.

Tvrtka se nada će ova aplikacija približiti i zbližiti prijatelje još i više, posebno one koji žive daleko jedni od drugih. Što se tiče privatnosti, korisnici ne moraju uzvratiti slanjem svoje reakcije ukoliko to ne žele, a i kada to naprave, reakcija je vidljiva samo korisniku kojemu je namijenjena.

Reactr aplikacija je potpuno besplatna, i dostupna je za iOS i Android operativni sustav, a možete je preuzeti ovdje.


L.B./izvor: mashable.com
foto: reactrapp


Još vijesti