Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Šokantni podaci o studentskoj higijeni

MojFaks | Vijesti, 31.08.2009.Šokantni podaci o studentskoj higijeni

Online istraživanje provedeno na jednoj britanskoj stranici pokazalo je začuđujuće podatke o higijeni mladih i onih starijih studenata.

Online istraživanje provedeno na jednoj britanskoj stranici pokazalo je začuđujuće podatke o higijeni mladih i onih starijih studenata.

Naime, budući da su obično daleko od kuće i perilice rublja, studenti dugo nose prljavo rublje na sebi. Tako se pokazalo da studentice u prosjeku peru grudnjake tek šest puta u godini, dok studenti jedne te iste gaće nose dva tjedna!

No i da imaju perilicu rublja u blizini, čini se da situacija ne bi bila mnogo bolja, jer ih je dvije trećine priznalo da uopće ne znaju upaliti taj stroj.


 
Također, više od polovice studeneta zamaskirat će (ili barem pokušati!) svoje tjelesne mirise pomoću dezodoransa i aftershavea.

Iz tvrtke koja proizvodi kozmetiku za osobnu higijenu i koja je organizirala ovo istraživanje kažu: "Šokirani smo rezultatima, ali čini se da je studentima važnije sklapanje prijateljstava od čistog donjeg rublja."

Tportal.hr


higijenastudentimladiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se