Mojfaks.hr u Vijesti

Što kažete na drveni vibrator kao temu diplomskog rada?

Dobrodošli i upoznajte Slovenku koja je zajedno sa svojim dečkom za diplomski rad napravila prvi drveni vibrator, a sada ga planira proizvoditi i prodavati preko interneta. Garantira kako je zadovoljstvo koje pruža drveni dildo – prvoklasno!

21. listopada 2013 12:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

>> One su seksi i svi ih vole - pogledajte zašto se ovih dana svi u Hrvatskoj okreću za njima!


Klikni i posjeti TipTop...

Iris Trstenjak je iz Maribora u susjednoj nam deželi Sloveniji, ima 26 godina, a bogate slovenske šume iskoristila je za izradu prvih drvenih vibratora. Naime, izrađuje ih od različitih vrsta drveća, primjerice javora, oraha, trešnje, kruške  ili brijesta, a također i od nekih egzotičnih vrsta drveća koje u Sloveniju stižu iz uvoza.



Tako je napravila vibratore najrazličitijih vrsta te im i nadjenula imena – Topli, Brzi, Kobra, Klasični i Prstić, a duljina je od 20 do 25 centimetara pa tko kako i koliko voli, neka izvoli.

Iris priča kako se već bila umorila od plastičnih i silikonskih vibratora koji imaju neugodne i čudne mirise  te je oduvijek željela nešto drugačije i s više stila. Ističe kako svaki vibrator posebno obrađuje, a svaki komad drveta je drugačiji te ju iznenadi svojom teksturom i tvrdoćom ili mekoćom.

Nadalje, Iris je svaki vibrator osobno isprobala te je jako zadovoljna, a također mnogo ih je podijelila prijateljima koji ih testiraju i javljaju prednosti ili eventualne nedostatke. Njoj se najviše sviđa model Kobra jer se lako okreće.



S dečkom Mihom na internetskoj platformi Kickstarter koja je namijenjena mladim poduzetnicima, pokušava privući investitore te započeti s masovnom proizvodnjom i na kraju izaći i na njemačko te kinesko tržište. Cijena drvenih vibratora bila bi između 300 i 500 kuna. 

U početku su oblikovali vizualno privlačne vibratore, ali su shvatili da trebaju biti jednostavniji kako bi zadovoljstvo kod žena bilo veće. Bilo im je teško pronaći prave strojeve za obradu, a također su tražili i pravi premaz koji bi bio najsigurniji za žensko zdravlje.

Iris je mnoge druge vibratore isprobala kako bi ih mogla usporediti sa svojima. Tako kaže da drveni vibratori bolje pašu od silikonskih te su topliji od onih staklenih i sličnih materijala.  Također, s dečkom je pronašla savršenu formulu za premaz vibratora koji je siguran za zdravlje, ali njega ne želi otkriti jer se radi o poslovnoj tajni.



Drveni dildo koji se izrađuje od egzotičnog drveta zove se HappyLulu, a oblik mu je takav da ga se može držati  u vitrini, umjesto nekog umjetničkog djela.  Uz vibratore, proizvode i bičeve te japanske kuglice.

Što dodati nego – želimo sreću studentima iz našeg susjedstva!

N.LJ.J.
Foto: www.luludildos.com

Provjeri još...

>> Uvijek u trendu uz TipTop - novi online dućan

>> Haljine od 179, tajice od 99, nakit već od 39 kn. Pogledajte što sve nudi novi online shop www.tiptop.hr i pronađite nešto za sebe... TipTop Shop - uvijek u trendu!


Uvijek u trendu!
www.tiptop.hr
Smart Girls Maskara Super Volume Piano ogrlica Paris haljina Tajice s aztec uzorkom
Iris hlače Frantic black narukvica Hot pink novčanik Lotta ženske hulahopke

Još vijesti