Mojfaks.hr u Vijesti

Što su nas filmovi (pogrešno) naučili o seksu?

Još dok smo bili klinci, roditelji su nam govorili da ne vjerujemo svemu što vidimo na filmu – jeste li sigurni da ste naučili tu lekciju?

18. studenog 2014 14:08
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Željeli mi to priznati ili ne, mnogo stvari koje vidimo na ekranima preslikavamo na vlastite živote što nerijetko rezultira nerealnim očekivanjima i razočarenjem. A ako treba izdvojiti temu koju su filmovi napumpali do besvijesti, to je definitivno seks!

>> Provjeri još... Zašto žene doživljavaju orgazam? Pitamo ozbiljno, jer nitko ne zna sa sigurnošću!

Mislim kada ste zadnji put vodili ljubav s čovjekom svog života koji izgleda kao brat blizanac Brada Pitta, a upoznali ste ga dok ste čekali tramvaj jer vam je on ponudio prijevoz u novom Ferrariju, pod svjetlom mjesečine i zvijezda, dok je Whitney Houston u pozadini zavijala \'I will always love you\'? Da, nismo ni mislili. Ovo je 6 mitova o seksu u koje vjerujemo zahvaljujući filmovima.

#Seks zahtjeva prigodni soundtrack

Super izgleda kada se Kate Winslet i Leonardo DiCaprio sjedinjuju u jedno biće dok u pozadini svira \'My heart will go on\', ali izglednije je, pogotovo ako ste student, da ćete TO obaviti na brzinu u skučenom krevetu dok cimerica pere zube u kupaonici. Čak i ako imate vremena za misliti na muziku, velike su šanse da će u trenutku najvećeg vrhunca iz zvučnika zavrištati nešto posve neprigodno kao recimo Gangam Style ili Happy.

#Partneri uvijek \'završavaju\' u isto vrijeme

Ne samo da žene svršavaju redovito, intenzivno i višestruko, nego su orgazmi oba partnera savršeno usklađeni. Super je kad se dogodi ovakav trenutak, sigurni smo da ga pamtite – pogotovo jer se događa svake prijestupne godine.

>> Seksualne fantazije: Evo koje su najčešće, a koje najrjeđe i najneobičnije!

#Djevojke ne hodaju gole nakon seksa

Na filmovima se odmah umataju u plahte ili oblače prevelike majice svog partnera, dok je realnost nešto drugačija. Kome se da skidati plahta s kreveta samo zbog jednog odlaska u wc?

#Gubljenje nevinosti je jako, jako, jako, jako važna stvar

Kada se događa na filmu ili u seriji, glavna protagonistica često posvećuje mjesece razmišljanju kada, s kim, kako i zašto. Kada se napokon odluči, uglavnom se nešto izjalovi, netko završi u suzama ili trudan. U stvarnom životu ove stvari funkcioniraju jednostavnije – ili te ponesu osjećaji ili ne.

#Samo lijepe žene se seksaju

Ili imaju muževe, karijere, visoko obrazovanje, cool frendove ili jednom riječju – život.

Foto: Screenshot/YouTube
Izvor: CollegeCandy.com
I.N.


Provjeri još...

Idol nacije: Cijela Srbija je poludjela zbog ove scene iz pornića

Tko ima najveće cice: Ruskinje najprsatije, ali ni Hrvatice ne zaostaju!

Još vijesti