Mojfaks.hr u Vijesti

'Što te ne otruje, zaklama te': U šnicli iz menze pronađena spajalica

Ne znamo radi li se o vitaminsko-mineralnom dodatku prehrani ili nesretnom slučaju klamanja papira u prostorijama kuhinje 2. menze na 'Savi'...

12. Siječnja 2016 14:03
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Već poslovično hrana u menzama povremeno skriva iznenađenja. Tako je bilo i ovoga puta u 2. menzi na Savi gdje je studentica Petra S. u svojoj šnicli pronašla ni manje ni više nego maleni komadić željeza koji se stavlja u klamericu.

Obrok nije bio na meniju nego je posebno zatražila komad mesa i popularni rizi-bizi (rižu s graškom), kaže nam njena prijateljica Kristina Z.

Nakon što je fotografiju objavila u Facebook grupi Studentski dom Stjepan Radić – Sava, nije trebalo proći puno vremena da se namnože lajkovi i kreativni, duhoviti i šašavi komentari ispod nje, a koji svjedoče da je s malo humora lakše preživjeti sve nedaće s kojima se studenti svakodnevno nose.



Evo nekoliko naših favorita, definitivno najkreativnijih među kreativnima:

* "To kad nekom ostanu komadi mesa nakon što pojede, onda ih spajaju klamericama da naprave novi odrezak po normativima SC-a."

* "Sad smo napokon saznali šta znači reprogramirano meso."

* "Doktor mi je preporučio tablete za željezo, al\' ja radije odem u SC na ručak."

* "Vjerojatno je netko učio dok je jeo nakon čega je usljedila eksplozija skripte, lansirajući spajalicu duboko u hranu."

* "Ono šta te danas ne otruje, zaklama te!"

Molimo vas, pažljivo žvačite, režite hranu na malene komade i dobro ispitajte što se u njoj krije...

Uslast!

L.B./foto: Facebook (objavljeno uz dopuštenje)

Još vijesti