Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

1200 kuna mjesečno: Objavljen natječaj za 10 tisuća državnih stipendija!

Objavljeno 14.10.2019. u Vijesti

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisuje javni Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2019./2020. redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.

100 tisuća kuna za trovanje studenata? Netko htio 'začiniti' 2500 obroka u menzi

Objavljeno 11.10.2019. u Vijesti

O cijelom incidenti među studentima kruže razne priče, od toga da je riječ o kuharovoj neslanoj šali do toga da neki ljudi žele da ga, kako ističu, 'maknu'.

Još jedan grad u kojem ih nitko ne hrani: Bez menze i subvencioniranog obroka i karlovački studenti

Objavljeno 10.10.2019. u Vijesti

Studenti Veleučilišta u Karlovcu ostali su bez menze nakon što dosadašnji ugostitelj s Ministarstvom znanosti i obrazovanja nije sklopio novi ugovor za pružanje usluge subvencionirane prehrane u ovoj akademskoj godini. No, još je tragičnije da se na potom objavljeni javni poziv za pružanje te usluge nitko nije javio.

Jedina županija koja 100% financira prijevoz studentima: Besplatna vožnja vlakom od idućeg ponedjeljka

Objavljeno 09.10.2019. u Vijesti

Nakon što su sredinom srpnja studenti Splitsko-dalmatinske županije obaviješteni o ukidanju besplatnog prijevoza vlakom do grada u kojem studiraju, stigle su dobre vijesti. Već od sljedećeg ponedjeljka dalmatinski studenti besplatni prijevoz moći će koristiti u punom iznosu.

Fast food i pizza restoran 'uskače' studentima: Tutto Bene je nova privremena menza

Objavljeno 09.10.2019. u Vijesti

Za dubrovačke studente koji su ostali bez menze, nakon što je restoran Teatar otkazao suradnju, danas je dobar dan. Naime, ravnatelj Studentskog centra i vlasnik restorana Tutto Bene potpisali su ugovor o pružanju prehrane studentima.

Više od 2000 kuna mjesečno, a poslije i posao?! O da, postoji i takva stipendija – čeka baš tebe!

Objavljeno 07.10.2019. u Vijesti

HBOR je raspisao natječaj za dodjelu 2 studentske stipendije te zapošljavanje po završetku fakulteta u HBOR-u u Sektoru informacijskih tehnologija.

Bit će menze i za kolege s juga: Jedan poznati dubrovački ugostitelj spreman hraniti studente

Objavljeno 04.10.2019. u Vijesti

Iako se činilo kako se to neće tako skoro dogoditi, jedan je ugostiteljski objekt iskazao interes za pružanjem usluge studentske prehrane studentima...

Sutra počinje USELJAVANJE u domove: Pripazite na ove dane iznimke kada će vrata biti zaključana

Objavljeno 04.10.2019. u Vijesti

Studenti koji su putem Natječaja za subvencionirani smještaj za ak. god. 2019./2020. ostvarili pravo na smještaj, od ove subote mogu useliti u studentske domove.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se