Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Student skupio hrabrost i objavio svoju priču na Facebooku - post podijelilo preko 400 ljudi

Objavljeno 06.09.2019. u Vijesti

"Dugo sam razmišljao da li ovo podijeliti s vama ili ne, ali ako hoću ovo realizirati – nemam druge opcije", započeo je svoju priču Ivan Kišić, apsolvent Teologije na Filozofsko teološkom studiju Katoličko bogoslovnog fakulteta u Zagrebu, koju je objavio na svom Facebook profilu prije nešto više od tjedan dana.

Hrvatsko vojno učilište korak je bliže pretvorbi u sveučilište

Objavljeno 06.09.2019. u Vijesti

"Sretni smo što u našoj 350. obljetnici potpisujemo ovaj sporazum koji je temelj naše daljnje suradnje" izjavio je rektor zagrebačkog Sveučilišta Damir Boras na potpisivanju sporazuma o osnivanju novog poslijediplomskog specijalističkog studija domovinske sigurnosti.

Novi zakon i veće ovlasti: Morate li kontroloru ZET-a pokazati osobnu i smije li vas zadržati u vozilu? Sada više nema dvojbi

Objavljeno 05.09.2019. u Vijesti

Policajci nisu jedini koji vas od sada mogu tražiti osobne iskaznice, stoji u novom zakonu o komunalnom gospodarstvu.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj mogu ostvariti dodatnu subvenciju: Pogledajte detalje

Objavljeno 03.09.2019. u Vijesti

Riječkim studentima, koji su već ostvarili pravo na subvencioniran smještaj u domu ''Trsat'', Sveučilište u Rijeci omogućit će dodatnu subvenciju, uz uvjet da je student slabijeg socioekonomskog statusa.

Sveučilište u Splitu uskoro će dobiti novi studentski zbor: Pogledajte kada možete glasati!

Objavljeno 02.09.2019. u Vijesti

Oko 20 tisuća splitskih studenata potkraj rujna imat će priliku izabrati svoj novi studentski zbor, stoji u odluci Sveučilišta u Splitu i njegovog rektora, Dragana Ljutića.

Ako ste razmišljali studirati Ekonomiju u Rijeci, evo još jednog razloga: Pogledajte kojeg

Objavljeno 02.09.2019. u Vijesti

Nakon što je prije četiri godine pokrenuo prvi on-line sveučilišni diplomski studij u Hrvatskoj, Ekonomski fakultet u Rijeci već od ove jeseni izvodit će i sveučilišni preddiplomski studij Poslovne ekonomije, smjer Poduzetništvo.

Ponovno potvrđeno: U Hrvatskoj sve manje mladih radnika!

Objavljeno 02.09.2019. u Vijesti

Kontingent zaposlenih najmlađih radnika do navršenih 29 godina života kreće se oko 301.000, dok se broj starijih od 50 popeo na oko 450.000.

Mladi vozači voze pijani, bez položenog vozačkog i bježe od policije!

Objavljeno 30.08.2019. u Vijesti

Strože odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama počele su se primjenjivati, no čini se da mlade vozače to naročito ne interesira.

Na Hrvatskim studijima naglašavaju važnost novoosnovanog studija, postavlja se pitanje potrebe na tržištu rada

Objavljeno 30.08.2019. u Vijesti

Kako je Ministarstvo prije nekoliko dana odobilo izvođenje studija demografije i hrvatskog iseljeništva, sve se više postavlja pitanje potrebe u Hrvatskoj za takvim magistrima, a predstojnik cijelog odsjeka, Stjepan Šterc, u nekoliko navrata naglasio je koliko su ovakvi stručnjaci prijeko potrebni Hrvatskoj.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se