Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Znate li koliko ćete platiti kaznu za telefoniranje tijekom vožnje bicikla?

Objavljeno 29.08.2019. u Vijesti

Malo je ljudi ta informacija poznata, ali je prema zakonu utvrđeno kako kaznu za telefoniranje tijekom vožnje neće dobiti isključivo vozači motornih vozila, već i biciklisti. Ova kazna, piše teen385, donedavno je iznosila 500 kuna, ali se od početka kolovoza drastično uvećala, kao i sve ostale kazne.

Poznato otkada će studenti moći useliti u svoje domove: Pogledajte koji su to datumi

Objavljeno 27.08.2019. u Vijesti

Kao što je i najavljeno pretprošli tjedan, studenti koji su ostvarili pravo na subvencionirano stanovanje u gradu Zagrebu, useliti u svoje studentske domove mogu već za nekoliko dana.

I to smo dočekali - menze ponovno otvaraju svoja vrata! Pogledajte raspored i radno vrijeme

Objavljeno 26.08.2019. u Vijesti

Nakon ljetne pauze, s početkom jesenskih rokova zagrebačke menze ponovno otvaraju svoja vrata.

Studentski centar u Rijeci podijelio važnu obavijest za sve one koji čekaju konačne rezultate smještaja: Pogledajte koju

Objavljeno 23.08.2019. u Vijesti

Rezultati natječaja za studentski smještaj u Rijeci objavljen je 2. kolovoza, a danas bi u popodnevnim satima trebali biti objavljeni konačni rezultati. No, oni neće biti objavljeni na službenoj stranici, već na društvenim mrežama Studentskog centra.

Objavljeni rezultati natječaja za studentski smještaj za akademsku godinu 2019./2020. i u Splitu! Pogledajte detalje

Objavljeno 23.08.2019. u Vijesti

Privremeni rezultati natječaja za studentski smještaj u Splitu objavljeni su 22. kolovoza, a na koji se prijavilo sveukupno, s brucošima i studentima viših godina, 1848 studenata. S obzirom na kvote koje su bile određene, pravo na studentski dom, učenički dom te na subvencionirano stanovanje ostvarilo je ukupno 1355 studenata.

Pripazite: Od sada vrijedi novo pravilo prilikom podizanja ugovora u osječkom SC-u

Objavljeno 22.08.2019. u Vijesti

Osječki Student servis uveo je novo pravilo za sve članove – prilikom dolaska na šalter, studenti moraju donijeti sa sobom i člansku iskaznicu ili svoju X-icu.

Pogledajte na koji način možete ostvariti pravo na jednokrevetnu sobu u domu

Objavljeno 22.08.2019. u Vijesti

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u domu, a osjećaju kako je zbog njihovog zdrastvenog stanja bolje da su smješteni u jednokrevetnim sobama, mogu priložiti dokumentaciju i ostvariti tu pogodnost.

ZET uvodi novu promjenu koja pogoduje učenicima i studentima!

Objavljeno 21.08.2019. u Vijesti

Na službenoj stranici Zagrebačkog električnog tramvaja objavljen je jedan novitet. Naime, od utorka, 20.kolovoza započinje produljenje postojećih ili izrada novih Pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i studentima, za novu školsku i akademsku godinu 2019./2020.

Logopeda na tržištu rada kritično nedostaje, a novi studij u Rijeci očekuje se tek za godinu dana

Objavljeno 20.08.2019. u Vijesti

Logopedija, studij koji trenutno postoji samo u Zagrebu, očekuje se od akademske godine 2020./2021. i u Rijeci, ali papirologija, čini se, još uvijek zapinje u Zagrebu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se