Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

31 kolegij do cool diplome! Iduće godine praktični studij jednog zagrebačkog fakulteta opet seli u maleni slavonski gradić

Objavljeno 31.10.2019. u Vijesti

Na području Virovitičko-podravske županije velik je broj drvno-prerađivačkih industrija koje već nekoliko godina vape za stručnom radnom snagom.

Trk po ugovor i meni: Student-servis i menze već sutra počinju s blagdanskim radnim vremenom!

Objavljeno 30.10.2019. u Vijesti

Iako će većina studenata ovaj 'blagdanski petak' iskoristiti za odlazak doma, a potencijalno ga spojiti i sa 'štrajkaškom srijedom', neki studenti ovaj vikend ipak će provesti u Zagrebu, a moći će se hraniti u tek tri studentska restorana.

Grad Zagreb stipendira studente: Prijavi se za potporu vrijednu 55% prosječne zagrebačke plaće

Objavljeno 24.10.2019. u Vijesti

Stipendija Grada Zagreba, koja je prepoznata kao stipendija za izvrsnost, prva je Stipendija koju je Grad Zagreb počeo dodjeljivati svojim najuspješnijim učenicima i studentima.

Novost za čakovečke studente deficitarnih studija: Ako diplomiraju u roku ne moraju vraćati stipendije

Objavljeno 23.10.2019. u Vijesti

Nova Odluka novčane potpore studentima podijelila je u tri kategorije, a oni koji u roku završe studije za zanimanja koja su u Čakovcu i Međimurju deficitarna, dobivene stipendije ne moraju vraćati...

Duguju za struju, iz zidova curi voda, propada garaža... Muzička akademija vodi bitku s dugovima

Objavljeno 22.10.2019. u Vijesti

Muzička akademija u Zagrebu, otkako se u siječnju 2015. godine preselila u novu zgradu, suočena je s nizom financijskih nevolja uzrokovanih nedovoljnim sredstvima za plaćanje održavanja, ali i za popravak zgrade koja je preuzeta sa 750 nedostataka...

Preko veze i do posla u knjižnici? Dobra za Oxford, ali ne i za jedan naš fakultet

Objavljeno 21.10.2019. u Vijesti

Sve godine iskustva, praksa na Oxfordu i aktivno sudjelovanje na kongresima... sve to nije bilo dovoljno da bi je zaposlili.

Kreće štrajk i na fakultetima! Poznat DATUM prvog dana štrajka

Objavljeno 18.10.2019. u Vijesti

Točno u podne Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja najavio je štrajk na fakultetima.

Uče kako zaustaviti iseljavanje: Studenti oduševljeni novopečenim studijem - drugi misle da je beskoristan

Objavljeno 18.10.2019. u Vijesti

I dok hrvatski studentski servisi šalju svoje studente u Njemačku, novosnovani studij na zagrebačkim Hrvatskim studijima od ove godine podučava svoje studente kako ublažiti val iseljavanja iz zemlje. Studenti su zasad oduševljeni, a upisalo ih se i više nego što je predviđeno kvotom.

Epidemija problema s menzom! Ni studenti u Orahovici nemaju gdje koristiti iksice: Je li problem u pravilniku Ministarstva?

Objavljeno 18.10.2019. u Vijesti

Studenti u Orahovici ove su se akademske godine susreli s velikim problemom - nemogućnošću korištenja 'iksice' za prehranu, a nema ni kantine ni trgovine u kojoj bi je mogli koristiti.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se