Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Dolaze liječnici nove generacije: Studenti Medicine u Rijeci uče pružati pomoć pod vodom

Objavljeno 08.07.2019. u Vijesti

Studenti Medicine iz cijeloga svijeta u petak su prvi put zaronili u Rijeci, čime je počeo tečaj ronjenja u sklopu Ljetne škole medicine ronjenja.

Loše vijesti za studente Splitsko-dalmatinske županije: Uskoro se privremeno ukida besplatan prijevoz vlakom

Objavljeno 05.07.2019. u Vijesti

Euforija među studentima Splitsko-dalmatinske županije, koja je vladala od početka prošlog listopada, nakratko će prestati – kao što je i najavljeno, studenti županije koji studiraju u nekom drugom gradu van te županije od 13. srpnja neće imati pravo na besplatan prijevoz vlakom do grada studija.

Pulski srednjoškolci u raljama droge: 'Ne znaju gdje su, haluciniraju, pogađa ih amnezija, agresiva. Nasilni su jedni prema drugima'

Objavljeno 04.07.2019. u Vijesti

"Nemojmo se zavaravati! Panika je! Stanje je alarmantno! Droga je među srednjoškolcima toliko raširena da kao roditelj ne znam što više učiniti! Drogiraju se za vrijeme nastave, večernjih izlazaka, u kafićima, na plaži, kod kuće… Drogu su kćerki davali prijatelji iz škole, za vrijeme nastave i nakon nje, poznati i nepoznati vršnjaci… Ne mogu zaštiti kćer. Ne mogu je zatvoriti u kuću i vezati lancima.", za Glas Istre započinje razgovor jedna mama iz Pule.

Facebook se izjasnio o jučerašnjem padu sistema

Objavljeno 04.07.2019. u Vijesti

"Izgleda da je zastoj povezan s unutarnjom infrastrukturom ili problemima s aplikacijom", rekla je kompanija ThousandEyes koja nadzire svjetski promet na internetu, prenosi Index.hr.

Studentski centar obavijestio stanare na Savi o iseljenju: Ovo su detalji i postupak

Objavljeno 03.07.2019. u Vijesti

Krenulo je iseljavanje studenata iz studentskih domova, a Studentski centar polijepio je obavijest o cijeloj proceduri i važnim datumima za stanare doma na Savi.

SRAMOTA: Pogledajte kako učenici provociraju profesora za vrijeme nastave. Naravno da je na kraju izgubio živce - VIDEO

Objavljeno 03.07.2019. u Vijesti

Novi slučaj nasilja učenika nad profesorima našao se na internetu. Na kanalu YouTubera Darija Oreškog objavljen je video pod nazivom "Provociranje profesora dok nije poludio!"

Studentska ambulanta otvorila je svoja vrata riječkim studentima!

Objavljeno 03.07.2019. u Vijesti

S jučerašnjim danom, dugoišćekivana studentska ambulanta za 700 riječkih studenata započela je s radom. Dežurna doktorica obiteljske medicine je Koraljka Čop, a ambulanta će tijekom tjedna raditi na dvije lokacije.

Studentski centar u Zagrebu objavio natječaj za studentske domove za akademsku godinu 2019./2020.!

Objavljeno 02.07.2019. u Vijesti

Službeno su započele prijave za studentski dom u Zagrebu, koji će najesen otvoriti vrata preko šest tisuća studenata. Studenti moraju u SC dostaviti potrebnu dokumentaciju, a za to rok imaju do 26. srpnja.

Popularni fast food restoran napokon uveo dostavu!

Objavljeno 02.07.2019. u Vijesti

S današnjim danom u McDonald's restoranima počinje dostava koja bi kroz nekoliko tjedana trebala pokriti većinu Zagreba. Trenutno je dostava moguća samo iz McDonald's Pothodnika, a uskoro će biti dostupna i iz McDonald's Kvaternikovog trga i McDonald's Vrapča, sve preko jedne posredničke tvrtke.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se