Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Možeš osvojiti besplatni vozački, a jedino što moraš učiniti je - odgovoriti na pitanje

Objavljeno 10.09.2019. u Vijesti

Prilikom obilježavanja 'Dana bez mobitela u prometu', Hrvatska udruga menadžera sigurnosti je, uz financijsku potporu dvaju Ministarstava i Nacionalnog programa sigurnosti u prometu, osmislila kampanju 'Osvoji vozački', a sve što budući vozači moraju učiniti kako bi i osvojili besplatnu autoškolu je odgovoriti na jedno jednostavno pitanje.

Studentski centar Split: Obavijest studentima koji su ostvarili pravo na učenički smještaj!

Objavljeno 10.09.2019. u Vijesti

Na stranicama SC-a Split izašle su informacije o prijemu i potrebnoj dokumentaciji za useljenje u Učenički dom Split. Obavijest se odnosi na sve studente koji su prema Konačnim rezultatima natječaja za smještaj u studentske domove ostvarili pravo na smještaj u Učeničkom domu Split. 

Predsjednica poručila srednjoškolcima: 'Nemojte razmišljati samo o onome što volite, razmišljajte malo i o tržištu'

Objavljeno 09.09.2019. u Vijesti

Povodom početka nove školske godine i uvođenja frontalne kurikularne reforme, predsjednica Grabar Kitarović posjetila je ovoga ponedjeljka dvije sesvetske škole, gimnaziju i osnovnu školu Luka. U govoru kojeg je održala, osim priče o sloniću Hortonu, predsjednica Grabar-Kitarović je učenicima poručila i da nije uvijek najpametnije slijediti svoje snove.

Objavljeni konačni rezultati za smještaj u zagrebačkim studentskim domovima: Lista proširena!

Objavljeno 09.09.2019. u Vijesti

Studentski centar u Zagrebu sredinom kolovoza objavio je preliminarne rezultate za smještaj u studentske domove, nakon čega su sudionici Natječaja imali pravo uložiti žalbu.

Student skupio hrabrost i objavio svoju priču na Facebooku - post podijelilo preko 400 ljudi

Objavljeno 06.09.2019. u Vijesti

"Dugo sam razmišljao da li ovo podijeliti s vama ili ne, ali ako hoću ovo realizirati – nemam druge opcije", započeo je svoju priču Ivan Kišić, apsolvent Teologije na Filozofsko teološkom studiju Katoličko bogoslovnog fakulteta u Zagrebu, koju je objavio na svom Facebook profilu prije nešto više od tjedan dana.

Hrvatsko vojno učilište korak je bliže pretvorbi u sveučilište

Objavljeno 06.09.2019. u Vijesti

"Sretni smo što u našoj 350. obljetnici potpisujemo ovaj sporazum koji je temelj naše daljnje suradnje" izjavio je rektor zagrebačkog Sveučilišta Damir Boras na potpisivanju sporazuma o osnivanju novog poslijediplomskog specijalističkog studija domovinske sigurnosti.

Novi zakon i veće ovlasti: Morate li kontroloru ZET-a pokazati osobnu i smije li vas zadržati u vozilu? Sada više nema dvojbi

Objavljeno 05.09.2019. u Vijesti

Policajci nisu jedini koji vas od sada mogu tražiti osobne iskaznice, stoji u novom zakonu o komunalnom gospodarstvu.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj mogu ostvariti dodatnu subvenciju: Pogledajte detalje

Objavljeno 03.09.2019. u Vijesti

Riječkim studentima, koji su već ostvarili pravo na subvencioniran smještaj u domu ''Trsat'', Sveučilište u Rijeci omogućit će dodatnu subvenciju, uz uvjet da je student slabijeg socioekonomskog statusa.

Sveučilište u Splitu uskoro će dobiti novi studentski zbor: Pogledajte kada možete glasati!

Objavljeno 02.09.2019. u Vijesti

Oko 20 tisuća splitskih studenata potkraj rujna imat će priliku izabrati svoj novi studentski zbor, stoji u odluci Sveučilišta u Splitu i njegovog rektora, Dragana Ljutića.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se