Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Stigli rezultati prijemnih ispita za upis na Filozofski fakultet: Provjerite jeste li upali!

Objavljeno 01.07.2019. u Vijesti

Neslužbeni rezultati prijemnog ispita intelektualnih sposobnosti koji se održao u subotu, 29. lipnja, stigli su na službenu stranicu Filozofskog fakulteta.

Započele prijave za smještaj u studentskim domovima u Rijeci

Objavljeno 01.07.2019. u Vijesti

Studentski centar Sveučilišta u Rijeci raspisao je Natječaj za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2019/2020.

Objavljen popis 10 deficitarnih zanimanja za nadolazeću akademsku godinu: Pogledajte je li vaš fakultet na tom popisu!

Objavljeno 01.07.2019. u Vijesti

Studentski centar u Zagrebu objavio je popis deficitarnih zanimanja za akademsku godinu 2019./2020., među kojima su ove godine sva zanimanja sa STEM područja.

I ove godine zbog turista splitski studenti moraju na ulice!

Objavljeno 28.06.2019. u Vijesti

Tijekom turističke sezone, posljednjih godina studenti u Splitu imaju veliki problem. Gotovo je uobičajeno postalo izbacivanje studenata iz stanova koje tijekom godine unajmljuju, i njihovo pretvaranje u apartmane za turiste.

Ultra Europe potvrdila nagađanja: '5 do 12' festival seli s Poljuda, ovo je nova destinacija!

Objavljeno 28.06.2019. u Vijesti

Ultra Europe prije dva dana je potvrdio na svojoj Facebook stranici nedavna šuškanja - festival će se od ove godine naredne tri sezone održavati na Parku Mladeži u Splitu, tek 17 minuta hoda od stadiona Poljud.

HT izbacio iz prodaje najjeftiniji bon: Korisnici ogorčeni, student komentirao

Objavljeno 27.06.2019. u Vijesti

Hrvatski telekom izbacio je svoje najjeftinije bonove od 27,5 kuna iz prodaje, zbog čega su brojni korisnici ogorčeni. "Ovo rade vjerojatno da natjeraju korisnike da uzmu pretplatu jer je nekakav najniži mjesečni iznos 60 kuna", komentirala je za Slobodnu Dalmaciju jedna korisnica.

Izvješće o drogama u Hrvatskoj: Kanabis i amfetamini najrašireniji među mladima

Objavljeno 27.06.2019. u Vijesti

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je 'Izvješće o drogama u Hrvatskoj za 2019. godinu'. Kanabis drži vrh ljestvice kao najraširenije konzumirana nezakonita droga među mladim ljudima.

Održan skup 'Kukci na tanjuru' na Agronomskom fakultetu, a poznati hrvatski voditelj kasnije probao crve u emisiji

Objavljeno 27.06.2019. u Vijesti

Na Agronomskom fakultetu u Zagrebu jučer je održan znanstveno-stručni skup pod nazivom 'Kukci na tanjuru', a sudionici skupa docent na Agronomskom fakultetu Ivan Juran i vlasnik farme kukaca Daniel Pikl kasnije su gostovali i u emisiji RTL Direkta s voditeljom Zoranom Šprajcom.

Studenti pali na pod i pravili se mrtvi u Parlamentu, Predsjednik ostao imun: 'Slobodno lezite, ali sutra imam sjednicu pa morate dotad otići'

Objavljeno 26.06.2019. u Vijesti

Tijekom sjednice u Parlamenta u Berlinu, studenti su se bacili na pod i pravili se da su mrtvi u znak protesta zbog politike koju njemačka Vlada vodi prema klimatskim promjenama.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se