Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Uz pomoć facebooka i dobrih ljudi djevojci se ostvarili snovi

Objavljeno 01.08.2011. u Vijesti

Da od snova nikada ne treba odustati ovih se dana uvjerila maturantica zagrebačke Klasične gimnazije Josipa Jurić. Primljena je na prestižno britansko Sveučilište St. Andrews na studij Međunarodnih odnosa i klasičnih studija.

Ljubavno pismo brucošu stiglo nakon duge 53 godine

Objavljeno 18.07.2011. u Vijesti

Pismo je napisano davne 1958. godine, točnije 20. veljače te godine, a tek je sada stiglo na kalifornijsko Sveučilište Pennsylvania. Potpisano je riječima ''Volim te...''

Do besplatnog studija ili stipendije pomoću eseja od 140 znakova

Objavljeno 12.07.2011. u Vijesti

U SAD-u razvojem novih tehnologija sve su popularniji natječaji putem kojih budući studenti mogu kratkim rečenicama i tek jednim klikom miša dobiti besplatan studij.

Studenti nose ružičaste pivske naočale

Objavljeno 08.07.2011. u Vijesti

Glavobolja, mučnina, rupe u pamćenju, jedva stojite na nogama, jednom riječju – uhvatio vas je mamurluk svom svojom snagom. Stanje nakon teškog pijanstva može postati toliko loše da je zapravo teško pomisliti zašto se mnogi opijaju iznova i iznova. No, čini se kako je pronađen uzrok, barem kod studenata.

Studente ne zanimaju podaci o prehrambenoj vrijednosti hrane

Objavljeno 05.07.2011. u Vijesti

Izabrat ćete kuhano povrće umjesto hamburgera? Ili vam je sasvim svejedno? Ako ste student, čini se da vas markice s prehrambenim vrijednostima hrane uopće ne zanimaju, barem tako tvrdi istraživanje o kojem izvještava Reuters.

Sveučilište u Zagrebu je uspavani div koji nije dovoljno integriran

Objavljeno 04.07.2011. u Vijesti

Prema izvješću International Evaluation Programmea (IEP) koji djeluje pod pokroviteljstvom European University Associationa, Sveučilište u Zagrebu nije dovoljno integrirano ...

Studirao si na elitnom faksu? Nemoj reći!

Objavljeno 01.07.2011. u Vijesti

Ekipa koja je završila Oxford ili Cambridge, studirala na Harvardu ili Stanfordu puno će bolje proći kako karijerno, tako i psihološki, ukoliko se suzdrže od svojih alademskih uspjeha. Osim ako ih se baš drito ne pita za njih

Medicinski, Filozofski i Pravni fakultet stupaju u štrajk

Objavljeno 01.07.2011. u Vijesti

Tri fakulteta Sveučilišta u Zagrebu - Medicinski, Pravni i Filozofski - donijela su odluke kojima se najavljuje obustava studijskoga procesa kao mjera otpora nametanju prijedloga zakona o znanosti, visokom obrazovanju i sveučilištu, priopćila je inicijativa Akademska solidarnost.

Studenti političkih znanosti snimili himnu društvenih medija

Objavljeno 30.06.2011. u Vijesti

Studenti zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti snimili su himnu društvenih medija. Spot je snimljen u centru Zagreba, a vjerujemo kako ćete ga i vi lajkati čim ga pogledate.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se