Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Online studiranje: Sve je više virtualnih studenata

Objavljeno 12.05.2011. u Vijesti

Distance learning iliti online studiranje je jedna od onih obrazovnih grana gdje realnost uvijek nadmašuje prognoze. Nitko nije slutio da će stvar uzeti toliko maha i biti sve popularnija tako munjevito. 95 posto online studenata pronalazi svoj faks preko Googlea...

MediaFest u Banja Luci - poklanjamo dvije kotizacije!

Objavljeno 10.05.2011. u Vijesti

Dobri ljudi, pozitivna energija, tri glazbena spektakla do jutra, The night of the Adeaters by Jean Marie Boursicot, uživanje u roštiljadi i piću u predivnom ambijentu Tvrđave i rijeke, garantiraju dobru zabavu i mogućnost novih kontakata.

Student Mislav Miličević u kvizu "1 protiv 100" osvojio 236.635 kuna

Objavljeno 10.05.2011. u Vijesti

Kako se osjeća čovjek koji je u samo nekoliko minuta postao bogatiji za gotovo četvrt milijuna kuna?

Mladi dizajneri pokrenuli Sirup!

Objavljeno 10.05.2011. u Vijesti

Posljednjih mjesec dana na Studiju dizajna bilo je posebno živo i produktivno. Studenti dizajna sudjelovali su u radionici pokretne grafike Pokreni Sirup u organizaciji Studija dizajna i Kluba Sirup, u suradnji s MTV-om.

Budućnost u obrazovanju: Računala će zamijeniti profesore

Objavljeno 09.05.2011. u Vijesti

Suosnivač Applea Steve Woznika ima genijalnu viziju školstva u budućnosti. Svatko će imati privatnog profesora, u totalno individualiziranom procesu učenja. Doduše, profa će biti komp

Što objavljujete na Facebooku? Poslodavci gledaju vaše profile

Objavljeno 04.05.2011. u Vijesti

Preko 65 posto ispitanika pazi što objavljuje na svojim profilima na Facebooku i Twitteru, jer se boje što bi budući poslodavac mogao misliti. Zanimljivo je kako većina ispitanika smatra kako poslodavci pregledavaju profile na društvenim mrežama, a od ispitanih poslodavaca to priznaje polovica.

Ponovili smo se - pogledajte što je novo!

Objavljeno 28.04.2011. u Vijesti

Osim što smo redizajnirani, imamo i neke nove funkcionalnosti. Provjerite što je sve novo na portalu!

Otkriće: IQ nije samo mjera inteligencije nego i motivacije

Objavljeno 28.04.2011. u Vijesti

Drugim riječima, ukoliko želite izbrojati više IQ poena na nekom testu inteligencije, pobrinite se da ste motivirani, tj. da postoji neka nagrada za dobar prolaz. Recimo, brdo para.

Pitanje dana: Zgrtanje love ili etika?

Objavljeno 18.04.2011. u Vijesti

Studenti postdiplomskog iz poslovne administracije u Španjolskoj, a koji nosi naziv poznati MBA i praktički osigurava daleko bolju plaću po završetku, odlučili su se baciti na etiku. Sveučilište u Marbelli svoje postdiplomante iz biznisa uči kako raditi na boljem svijetu, a ne samo na zgrtanju paraKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se