Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Bolonja nema smisla u postkomunističkim zemljama?

Objavljeno 06.04.2011. u Vijesti

Cura koja živi u Rusiji napisala je tekst za International Higher Education u kojem obrazlaže kako je Bolonjska reforma u postkomunističkim zemljama totalno promašena stvar. Na faksevima je još uvijek previše korupcije i premalo inicijative da bi stvar imala smisla.

Napisala 'diplomski' o svojim seksualnim podvizima

Objavljeno 01.04.2011. u Vijesti

Studentica sa prestižnog američkog sveučilišta Duke većinu je akademskih godina provela za šankom i na golim tijelima, nego u knjižnici. Pardon, i tamo se poseksala. O svemu je složila 'diplomski' na 42 stranice sa sličkama i detaljnim opisima

Studiranje u Švedskoj od sada zaboravite

Objavljeno 30.03.2011. u Vijesti

Svi koji su mislili danas sutra otići u Švedsku na studij imaju sada jednu stvar manje za razbijati glavu. Šveđani su odlučili drastično naplaćivati akademske programe za sve ne - EU građane.

Svi redovni studenti besplatno će studirati

Objavljeno 29.03.2011. u Vijesti

Definitivno je usvojen prijedlog da čitav studij bude besplatan za sve studente koji redovito studiraju, a za ostale iznos maksimalne upisnine ne bi smio prelaziti 60 posto prosječne plaće...

Studenti troše više love od studentica

Objavljeno 23.03.2011. u Vijesti

Kao da nismo znali. Agencija za studentske kredite u Velikoj Britaniji izašla je sa statistikom koja kaže da su dečki na fakasu generalno rastrošniji od cura. Čak i kada se radi o kupovini odjeće.

Nauči i usavrši francuski jezik

Objavljeno 22.03.2011. u Vijesti

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH i Veleposlanstvo Francuske Republike u RH objavili su Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike.

Spoj ugodnog i korisnog - Sezonski poslovi

Objavljeno 21.03.2011. u Vijesti

Svakodnevno novi poslovi na Vašem portalu MojFaks.com

Novi poslovi za studente

Objavljeno 18.03.2011. u Vijesti

Studirate i želite popuniti svoj studentski budžet, zaraditi nešto novca, primjerice za putovanje u inozemstvo? Provjerite što se nudi...

Požurite po svoju kartu za koncert Faithlessa!

Objavljeno 17.03.2011. u Vijesti

Zagreb, ali i cijela Hrvatska nestrpljivo očekuju subotnji koncert britanskog Faithlessa. Apsolutna groznica zakuhala se u subotu na zagrebačkoj špici...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se