Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

350 tisuća Hrvata konzumiralo je drogu

Objavljeno 06.12.2010. u Vijesti

"Stari dobri" kanabis je kako u Europi tako i u Hrvatskoj i dalje najraširenija i najpopularnija droga, unatoč tome što se stalno otkrivaju različite nove varijacije sintetičkih droga.

Drugi sveučilišni Dan e-učenja

Objavljeno 04.12.2010. u Vijesti

Drugi sveučilišni Dan e-učenja održat će se u srijedu, 8. prosinca 2010. s početkom u 9 sati u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu.

Reakcije na članak o reputaciji fakulteta

Objavljeno 04.12.2010. u Vijesti

Članak "Faksevi s najgorom reputacijom" podigao je dosta prašine ovaj tjedan i izazvao mnoštvo vaših komentara i kritika.

Faksevi s najgorom reputacijom

Objavljeno 01.12.2010. u Vijesti

Nisi upisao Harvard pa si završio na Učiteljskoj akademiji. A što sad... Bit će bolje. Neki fakulteti imaju toliko loš glas da je bolje da kažeš kako pečeš kuruzu na okretištu u Borongaju.

Uz Eurostar Hostel doživi Beograd kao zvijezda!

Objavljeno 30.11.2010. u Vijesti

Sigurno već znate da je Beograd postao hit destinacija za tulumarenje i lude noćne provode. Mi smo bili i otkrili super hostel, gdje će vas domaćini dočekati sa čašom rakije, koja će se, vrlo vjerojatno, pretvoriti u bocu dotičnog pića...

Prostitucija i striptiz - sve češći oblici studentske zarade

Objavljeno 29.11.2010. u Vijesti

Da mnogi studenti zabrazde u pružanje seksualnih usluga ne bi li namakli lovu, nije nikakva tajna. No, u nekim zemljama poput Kanade, stvar je poprimila ozbiljne proporcije. Najbolje od svega, studenti koji se time bave zadovoljno trljaju ručicama.

Trebaju li studenti imati kreditne kartice?

Objavljeno 29.11.2010. u Vijesti

Kul je to stvar s kreditnjačama. Kupuješ na netu, ne briniš ako ti ponestane keša, imaš nekakv osjećaj da si 'odrastao'... dok ne dođe račun. Treba li ti kreditna kartica?

Studenti na Red Bull-u riskiraju alkoholizam?

Objavljeno 25.11.2010. u Vijesti

Evo još jedna studija za sretniju budućnost svih koji običavaju posegnuti za energetskom cugom. Prognoza glasi: postati ćete alkoholočari...

Ti bi na Oxford, ali oni ne bi na Filozofski

Objavljeno 24.11.2010. u Vijesti

Sa malim milijunom postdiplomskih programa u inozemstvu o kojima sanja svako čeljade s naših sveučilišta, zapanjuje podatak da britanskim studentima puca banana za studiranje vani.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se