Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Studenti više ne smiju odijevati žensku odjeću

Objavljeno 26.10.2009. u Vijesti

Nakon odluke uprave studenti su odlučili tužiti sveučilište, pozivajući se na Martina Luthera Kinga i Povelju o ljudskim pravima.

Pratite portal MojFaks i na Facebooku

Objavljeno 21.10.2009. u Vijesti

Znamo da je velika većina vas poprilično aktivna na najpopularnijoj društvenoj mreži, stoga smo se odlučili na kreiranje Fan stranice kako biste nas mogli pratiti i na Facebooku...

Studentima napokon isplaćene subvencije

Objavljeno 21.10.2009. u Vijesti

Studentima je napokon isplaćena druga rata subvencija koje im je SC dugovao dulje vrijeme, doznajemo od tek djelomično zadovoljnih studenata.

Greška teška 560.000 eura: Studentima 8 godina plaćali hranu, a nisu trebali

Objavljeno 15.10.2009. u Vijesti

Na fakultetu su čak osam godina isplaćivali subvencije za hranu stranim studentima koji po zakonu na to nemaju pravo.

Gdje su zapele studentske subvencije?

Objavljeno 13.10.2009. u Vijesti

Potaknuti upitima zabrinutih studenata i opsežnom raspravu na jednom domaćem forumu, skrećemo pozornost na problem sa neisplaćenim subvencijama za akademsku godinu 2008./2009.

Zašto studenti odustaju od faksa?

Objavljeno 10.10.2009. u Vijesti

Istraživači sa Sveučilišta u Granadi napravili su statistički model koji računa kolika je vjerojatnost da će student odustati od fakulteta.

Studenti nemaju gdje jesti

Objavljeno 02.10.2009. u Vijesti

Rješenje se mora uskoro pronaći jer predavanja samo što nisu počela. U studenom i prosincu čak se 700 studenata hrani u menzi, kazao je Slobodan Pola. Nažalost, u Puli za sada ne postoje restorani koji imaju prostorni kapacitet za veći broj studenata, kažu u Ministarstvu.

Uskoro 5. jubilarni Sajam stipendija u Zagrebu

Objavljeno 02.10.2009. u Vijesti

Na ovogodišnjem 5. jubilarnom Sajmu stipendija bit će predstavljeno 70 programa stipendiranja za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.

Prosvjednici bi mogli biti izbačeni sa studija

Objavljeno 02.10.2009. u Vijesti

Ogorčeni studenti zagrebačkog i osječkog sveučilišta pretpostavljaju da se predloženim pravilnicima nastoji onemogućiti ponavljanje studentskih blokada fakulteta.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se