Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

T-Mobile daruje četiri sata dodatnih razgovora

Objavljeno 16.11.2009. u Vijesti

Što biste rekli kada bi vam netko jednostavno poklonio četiri sata razgovora s prijateljima i najmilijima putem mobitela? Zvuči nevjerojatno, zar ne? Ali je itekako istinito.

Zaštitari provjeravaju X-ice u menzama - nema više posuđivanja

Objavljeno 12.11.2009. u Vijesti

Nema više zloporabe studentskih iskaznica u menzama Grada Zagreba! Odlučila je tako uprava Studentskog centra i uživanje u jeftinoj klopi na tuđu iskaznicu proglasila - "kaznenim djelom"...

Studenti više ne smiju odijevati žensku odjeću

Objavljeno 26.10.2009. u Vijesti

Nakon odluke uprave studenti su odlučili tužiti sveučilište, pozivajući se na Martina Luthera Kinga i Povelju o ljudskim pravima.

Pratite portal MojFaks i na Facebooku

Objavljeno 21.10.2009. u Vijesti

Znamo da je velika većina vas poprilično aktivna na najpopularnijoj društvenoj mreži, stoga smo se odlučili na kreiranje Fan stranice kako biste nas mogli pratiti i na Facebooku...

Studentima napokon isplaćene subvencije

Objavljeno 21.10.2009. u Vijesti

Studentima je napokon isplaćena druga rata subvencija koje im je SC dugovao dulje vrijeme, doznajemo od tek djelomično zadovoljnih studenata.

Greška teška 560.000 eura: Studentima 8 godina plaćali hranu, a nisu trebali

Objavljeno 15.10.2009. u Vijesti

Na fakultetu su čak osam godina isplaćivali subvencije za hranu stranim studentima koji po zakonu na to nemaju pravo.

Gdje su zapele studentske subvencije?

Objavljeno 13.10.2009. u Vijesti

Potaknuti upitima zabrinutih studenata i opsežnom raspravu na jednom domaćem forumu, skrećemo pozornost na problem sa neisplaćenim subvencijama za akademsku godinu 2008./2009.

Zašto studenti odustaju od faksa?

Objavljeno 10.10.2009. u Vijesti

Istraživači sa Sveučilišta u Granadi napravili su statistički model koji računa kolika je vjerojatnost da će student odustati od fakulteta.

Studenti nemaju gdje jesti

Objavljeno 02.10.2009. u Vijesti

Rješenje se mora uskoro pronaći jer predavanja samo što nisu počela. U studenom i prosincu čak se 700 studenata hrani u menzi, kazao je Slobodan Pola. Nažalost, u Puli za sada ne postoje restorani koji imaju prostorni kapacitet za veći broj studenata, kažu u Ministarstvu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se