Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Fine stipendije, besplatan prijevoz autobusima, a uskoro i 80 kreveta: Koprivnica korak bliže dobivanju studentskog doma

Objavljeno 17.01.2020. u Vijesti

Osim što odvaja izdašne sume za stipendije svojih studenata i nudi im besplatan prijevoz električnim autobusima, uskoro će u Koprivnici osvanuti i studentski dom.

HIT! Studenti dobili novu kolegicu iz BUDUĆNOSTI: BARICA zna odgovore na sva vaša pitanja

Objavljeno 17.01.2020. u Vijesti

S pametnom pomoćnicom Siri dosta nas se upoznalo prije nekoliko godina, a, kako se čini, studenti i profesori varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike, odlučili su joj suprotstaviti - Baricu.

Hitno se mijenja Zakon o obavljanju studentskih poslova, a jedna stvar posebno će razveseliti one koji dosad nisu mogli raditi!

Objavljeno 16.01.2020. u Vijesti

Studentski poslovi regulirani su Zakonom o studentskom radu. Nakon posljednjih izmjena, veliki broj studenata ostao je uskraćen za mogućnost rada. Naime, prema trenutnom Zakonu studenti sa statusom stranca koji ne dolaze iz zemalja članica Europske unije, ne mogu raditi. Nakon pritiska medija, Vlada se požurila s izmjenom diskriminatornog zakona.

Za ovaj hrvatski gradić možda nikad niste čuli, a iduće godine postat će meka za sve koji žele studirati sve popularniji studij

Objavljeno 16.01.2020. u Vijesti

Đurđevac će od iduće akademske godine postati sveučilišni grad.

Nakon ovoga čekamo teleportaciju! U varaždinskom restoranu studenti klopu mogu plaćati BITCOINOM

Objavljeno 13.01.2020. u Vijesti

Početkom prošlog mjeseca, varaždinski studenti dobili su još jednu mogućnost plaćanja hrane u a la carte restoranu i ne, nije pranjem čaša u kuhinji nakon klope.

Mali grad koji izdvaja puno: Možda nema toliko novca kao Zagreb, ali evo po čemu je Koprivnica broj jedan za studente!

Objavljeno 10.01.2020. u Vijesti

Grad Koprivnica osigurao je nove stipendije za 118 studenata te će im u siječnju biti isplaćena stipendija za listopad, studeni i prosinac.

Već ove godine! Još jedan hrvatski grad postaje destinacija za one koji žele na studij LOGOPEDIJE, ali i još jednog DEFICITARNOG zanimanja

Objavljeno 10.01.2020. u Vijesti

Riječko Sveučilište usmjerilo se prema pokretanju novih studijskih programa koji svakako prate smjernice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kad su kvote u pitanju...

OPREZ! Zagrebački Student-servis odsad ima novo, KRAĆE radno vrijeme

Objavljeno 08.01.2020. u Vijesti

Nakon što je 1. siječnja ove godine povećan iznos minimalne studentske satnice s 23,44 na 25,39 kuna, došlo je i do izmjena u radnom vremenu sa strankama zagrebačkog Student-servisa.

Mislite da je vaš posao bezveze? Evo kako je na faksu novce zarađivao naš novi predsjednik – Zoran Milanović

Objavljeno 07.01.2020. u Vijesti

Zoran Milanović pobijedio je na predsjedničkim izborima 5. siječnja 2020. godine čime je postao peti predsjednik Republike Hrvatske.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se