Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Striptizom protiv studentskog stresa

MojFaks | Vijesti, 13.04.2010.Striptizom protiv studentskog stresa

Nervozne ste pred ispit? Pustite nokte i primite se štange. Tako barem glasi savjet sveučilišta u Cambridgeu koje će studenticama ponuditi skoro pa besplatne satove striptiza...

Tko bi rekao, ali golišavo savijanje oko tvrdih vertikalnih predmeta blagotvorno djeluje u više od jednog slučaja. Naime, ženskoj studentskoj populaciji na prestižnom sveučilištu u Cambridgeu ponuđene su instrukcije iz striptiza u svrhu suzbijanja stresa i "nevine zabave".

Juan de Francisco iz lokalne studentske udruge izjavio je radionica striptiza ima isključivo veze s fitnessom te da je isključena seksualna konotacija. Buduće polaznice su savjetovane da izbjegavaju seksi outfit poput visokih peta jer će si zakomplicirati vježbe.

Za početak će biti održana četiri sešna u društvu instruktora i štange, po cijeni od dvije funte za članice studenstke udruge i šest za sve ostale. Lekcije će se držati u dvorani poznatijoj kao Blue Room koju su svojim predavanjima pohodili Winston Churchill,  Dalai Lama i umirovljeni južnoafrički nadbiskup Desmond Tutu poznat po svojem anti-apartheid angažmanu.Inače, za rastresene studentice je već ponuđeno par programa relaksacije poput joge ili pilatesa. Koliko će im ekspertiza u striptizu pomoći pri savladavanju akademskih prepreka, ostavljamo na prosudbu vašoj razigranoj mašti.

Autor: Krešimir Dujmović

Pročitajte još:

Hoće li nam ispite ocjenjivati u Indiji?
Warner plaća studente, Internet špijune
Prodaja diplomskih radova – novi online biznis
Studentske seks kolumne
Pušiš jer si glup il' si glup jer pušiš?

Studentice opomenute zbog (pre)glasnog seksa


striptizstudenticeštangasuzbijanje stresaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se