Mojfaks.hr u Vijesti

Student si i voliš zagonetke? Saznaj kako do stipendije od 8.000 kuna!

Zagrebačka tvrtka Bornfight pokrenula je natjecanje u kojem će studenti rješavati zagonetke i pritom učiti o programiranju. Najuspješniji natjecatelji imaju priliku osvojiti stipendiju vrijednu 8.000 kuna, piše Tportal.hr.

20. rujna 2019 13:38
Student si i voliš zagonetke? Saznaj kako do stipendije od 8.000 kuna!

Student si i voliš zagonetke? Saznaj kako do stipendije od 8.000 kuna! Foto: MojFaks

Kako bi studentima omogućili da tijekom studija nauče dodatna znanja vezana uz razvoj softvera, web stranica i mobilnih aplikacija, tvrtka Bornfight osmislila je natjecanje za studente. 

Natjecanje Blackbox će trajati pet tjedana tijekom listopada.Sudionici će rješavati serije različitih zagonetki, i na taj način unaprijediti vještine programiranja, logičkog razmišljanja, snalaženja u nepoznatim situacijama i rješavanje problema. Za svako točno rješenje dobivaju se bodovi. 

Oni koji skupe najviše bodova mogu računati na mjesečnu stipendiju od tisuću kuna u trajanju od osam mjeseci (prva nagrada), sudjelovanje u online edukaciji po izboru u vrijednosti do 3.000 kuna (druga nagrada) i ulaznica za sudjelovanje na konferenciji po izboru u vrijednosti do 1.000 kuna (treća nagrada), piše Tportal.hr.

Osim rješavanja zagonetki, u Bornfightu su pripremili i seriju predavanja za natjecatelje, tijekom kojih će se moći upoznati s konceptima iza zagonetki te proširiti svoja znanja o programiranju. Predavanja će biti održavana jednom tjedno u Bornfightovom uredu Zagrebu.

Prijaviti se možete na web stranici blackbox.bornfight.com do 26. rujna.

A.Z.
Izvor: Tportal.hr
Foto: Unsplash 


Još vijesti