Mojfaks.hr u Vijesti

Studenti, pozor: Prijavite se na program putem kojeg možete stažirati i u Bruxellesu!

Akademija za politički razvoj objavila je natječaj za sve zainteresirane studente da u nadolazećem semestru sudjeluju u Studentskoj akademiji za politički razvoj - #APRstudent, program u kojem će oni najmotiviraniji dobiti i mogućnost stažiranja u Uredima hrvatskih zastupnika u Bruxellesu ili u nekim priznatim poduzećima.

29. kolovoza 2019 16:42
Studenti, pozor: Prijavite se na program putem kojeg možete stažirati i u Bruxellesu!

Studenti, pozor: Prijavite se na program putem kojeg možete stažirati i u Bruxellesu! Foto: MojFaks

Program se, kako su naveli na svojoj službenoj stranici, sastoji od četiri modula koji će se odvijati tijekom cijelog zimskog semestra – građanskog, ekonomskog i političkog obrazovanja, dok će se četvrti odvijati u obliku spomenutog stažiranja.


Svi zagrebački studenti mogu se prijaviti na ovaj natječaj zaključno s 22. rujnom, a kako bi i pokazali svoju zainteresiranost, moraju priložiti svoj životopis u kojem je naveden i prosjek ocjena studenta, kao i motivacijsko pismo od maksimalno 300 riječi. Akademiji je prilikom prijave također izrazito bitno dosadašnje javno djelovanje studenta, jedan od tri spomenutih kriterija po kojem će najkasnije pet dana nakon završetka prijava objaviti 20 polaznika koji će sudjelovati u programu.


Iako sama predavanja traju samo dva sata tjedno, od 2. listopada do 29. siječnja, ona će se održavati četvrtkom u 18 sati u prostorijama Akademije u Ilici, što bi mogla biti jedina potencijalna prepreka studentima, s obzirom na to da je sam program u potpunosti besplatan.


Kako bi studenti uspješno završiti program i mogli napredovati  nakon programa, Akademija zahtjeva najmanje 80 posto dolazaka na predavanja, što je 12 dolazaka od njih sveukupno 15.




Sav rad Akademije pogledajte na njihovoj službenoj stranici, a oni koji se i pronalaze u ovom programu, navedene podatke mogu poslati na mail na info@apr.hr!


P.H.

Foto: Facebook stranica APR-a

Još vijesti