Mojfaks.hr u Vijesti

Studenticu napali muškarci jer je rekla da 'nije zainteresirana': 'Cure se osjećaju kao da ne smiju reći 'ne'

Studentica Gabrielle bila je napadnuta prošlog vikenda u Manchesteru nakon što je muškarcima, koji su pratilji nju i njenog prijatelja, rekla kako 'nije zainteresirana'.

16. srpnja 2019 17:41
Studenticu napali muškarci jer je rekla da 'nije zainteresirana': 'Cure se osjećaju kao da ne smiju reći 'ne'

Studenticu napali muškarci jer je rekla da 'nije zainteresirana': 'Cure se osjećaju kao da ne smiju reći 'ne' Foto: MojFaks

18-godišnja Gabrielle se vraćala iz izlaska oko 3.30 sati kada su njoj i njenom prijatelju prišla tri muškarca. Kada su joj počeli govoriti kako \'ima lijepe noge\', Gabrielle se nije osvrtala na njih i odgovorila samo s \'dobro\', piše Večernji list.


Muškarci su joj nastavili dobacivati svakakve komentare, na što je ona naposlijetku njima objasnila kako \'jednostavno nije zainteresirana\', ali oni to očito nisu dobro shvatili.


"Rekla sam Kyleu da ih pusti, da idemo dalje i onda me jedan od njih udario i onesvijestila sam se. Kada sam došla k sebi, njih trojica napadala su mojeg prijatelja.", ispričala je studentica.




Kada je stigla na hitnu, doktor joj je dao samo kapi za oči, ali je ozljeda ustvari bila puno jača - udarac u oko je bio toliko jak da joj je stvorio ugrušak u oku, a Gabrielle još uvijek jedinu boju koju vidi na to oko je žuta, prenosi Večernji list.


Zaprepaštena cijelom scenom, Gabrielle je objasnila kako nije rekla ništa više od toga da \'nije zainteresirana\', a za napadača smatra kako je vjerojatno jednostavno bio ljut jer ga je odbila.


"Cure se osjećaju kao da ne smiju reći \'ne\'\'. Osjećaju se da će nastradati ako kažu \'ne\' i u ovom slučaju to se pokazalo istinitim", komentirala je.



P.H.

Izvor: Večernji list

Foto: Manchester evening news

Još vijesti