Mojfaks.hr u Vijesti

Studentica koja prodaje nevinost otkrila lice: Srbin nudi 300 tisuća dolara!

Studentica koja je stavila svoju nevinost na aukciju mogla bi zaraditi i prije nego je očekivala - i to masne pare!

29. travnja 2014 16:34
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

O ovoj neobičnoj \'trgovini\' pisali smo prije mjesec dana, a trenutno je najveća ponuda jednog Srbina - on je ponudio vrtoglavih 300 tisuća dolara (što je više od milijun i pol kuna), no mala dama odlučila je pričekati još malo. Ne bi li privukla kojeg boljeg ponuđača, Elizabeth Raine odlučila je otkriti svoje lice te svoje slike poslala HuffingtonPostu. Na svojoj stranici do sada je objavljivala slike na kojima se vidjelo njeno tijelo u donjem rublju.



\'Problem s mojom anonimnošću i s nepokazivanjem lica bio je taj što su ljudi to pogrešno shvatili kao sram. Neki su me čak optuživali da nisam ozbiljna oko cijele stvari te da ću se povući u posljednji tren, no to nije slučaj\'
priznala je Elizabeth.

Iako je pokazala lice, strahuje da bi mogla biti izbačena s medicinskog fakulteta na kojem studira, ali se nada da se to ipak neće dogoditi.

Još je jednom ponovila da ovo primarno radi iz financijskih razloga, ali također se veseli \'avanturi i pomicanju granica kada je riječ o nevinosti\'.

\'Sretnik\' koji osvoji djevičanstvo mlade dame morat će donijeti potvrdu o \'čistoći\' tj. dokaz da nema nijednu spolnu bolest, neće smijeti biti pod utjecajem alkohola i droga, a na analni seks i grublju igru može zaboraviti.

Foto: huffingtonpost
I.N.

Još vijesti