Mojfaks.hr u Vijesti

Studentica potrošila studentski zajam na plastične operacije!

Studentica sa Sveučilišta u Essexu potrošila je studentski zajam u iznosu od 10 tisuća funti na plastične operacije. Dečko je u tome podržava – čak joj je i poklonio operaciju povećanja grudi.

23. lipnja 2014 12:54
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

21-godišnja Katerina Christodoulou, spiskala je studentski zajam na liposukcije, a troškove studiranja i života na studiju plaćali su joj roditelji. Tadašnji dečko bio je zbilja pun podrške pa joj je platio – povećanje grudi. To mora da je ljubav.

Katerina je vrlo lako odabrala što joj je u životu važnije – od obrazovanja definitivno više nade polaže u izgled i fizičku ljepotu. Zbog toga je potrošila novce u iznosu jednogodišnje školarine na uljepšavanje.

Ova prirodno lijepa djevojka za liposukciju je počela štedjeti već na prvoj godini fakulteta, ali operaciji se podvrgla tek kad su joj roditelji dali svoj blagoslov. Pomagali su joj i financijski tokom studija pa je uspijevala uštedjeti za plastičnu operaciju.

Katerina je objasnila: “Mogla sam svoj zajam potrošiti na studij i studiranje, ali dovoljno sam sretna što imam obitelj koja me podupire i koja mi je pomogla kupovati knjige i snositi troškove društvenog života zbog čega sam uspjevala uštedjeti novac.





Bivši dečko snosio je trošak operacije povećanja i korekcije grudi jer nisu bile jednake veličine, a u budućnosti planira operirati nos i priuštiti si i face-lifting.

Katerina, studentica engleskog jezika na Sveučilištu u Essexu, razmišljala je da ovaj zajam sačuva i investira u kupnju kuće, ali se odlučila usrećiti odmah: “Mrzila sam svoj prirodni oblik tijela pa sam se podvrgla liposukciji stražnjice, unutarnje strane bedara, bokova i koljena. Otkrila sam da su to tvrdokorna područja s kojih jednostavno nisam mogla ukloniti masnoće. Tokom cijelog života sam vježbala pa sam znala da ih se neću riješiti bez operacije – to je doista bila posljednja nada. Mislim da ću nakon sljedeće operacije biti potpuno sretna.”


L.B./ izvor: Tab
foto: Facebook

Još vijesti