Mojfaks.hr u Vijesti

Studentski centar i Industrogradnja nude dodatni smještaj studentima

Zagrebački SC je, u dogovoru s tvrtkom Industrogradnja grupa d.d., osigurao dodatni smještaj za 300 studenata u hostelu u Poljaničkoj ulici.

17. rujna 2015 16:21
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Uprava hostela "Industrogradnja" odlučila je staviti na raspolaganje trokrevetne soba za smještaj studenata koje se nalaze na tri kata (I., II. i III. kat).

Svaki kat ima (zajedničke) sanitarne čvorove – koji obuhvaćaju po 8 WC-a, tuš kabina i umivaonika. Na svakom katu biti će jedna čajna kuhinja.

Cijena smještaja je 500,00 kuna po studentu.

U cijenu smještaja uključene su režije (struja, grijanje), a studentima će na raspolaganju biti i besplatni WiFi, kao i portir/domar. Posteljina će se mijenjati dva puta mjesečno.

Svi studenti koji su sudjelovali u natječaju za akademsku godinu 2015./2016., a nisu ostvarili pravo na smještaj u studentski dom mogu se prijaviti za smještaj u hostel "Industrogradnja" u Poljaničkoj ulici br. 5 na mail: poslovnica@sczg.hr do 23. 09. 2015.

Ukoliko bude više prijavljenih studenata od kapaciteta (300 mjesta) prioritet će imati studenti sa većim brojem ostvarenih bodova sukladno Pravilniku MZOS-a.

Popis studenata sa ostvarenim pravom biti će objavljen 25.09.2015. na web stranici Studentskog centra.

Useljenje u hostel "Industrogradnja" predviđeno je od 01.10.2015.

L.B./izvor: sczg.unizg.hr
foto: arhiva

Još vijesti