Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentski centar Split: Obavijest studentima koji su ostvarili pravo na učenički smještaj!

MojFaks | Vijesti, 10.09.2019.Studentski centar Split: Obavijest studentima koji su ostvarili pravo na učenički smještaj!

Na stranicama SC-a Split izašle su informacije o prijemu i potrebnoj dokumentaciji za useljenje u Učenički dom Split. Obavijest se odnosi na sve studente koji su prema Konačnim rezultatima natječaja za smještaj u studentske domove ostvarili pravo na smještaj u Učeničkom domu Split. 

Kako piše u obavijesti, studenti su raspoređeni po katovima i sobama doma, a raspored je objavljen na oglasnoj ploči i web stranici Doma. Prijem će se vršiti  od 30. 9. - 4. 10. 2019., u radnom vremenu odgajatelja kata na kojem je raspoređen student. Prije prijema potrebno je dostaviti dokaz o izvršenoj uplati smještaja i prehrane za listopad 2019. odgajatelju kata kod kojeg je student smješten.

Za prijem u Učenički dom Split potrebno je:


1.Ispuniti obrazac „Prijavnica studenta“ i priložiti potvrdu o uplati za trošarinu i 
listopad 2019.(Prijavnicu preuzeti s web stranice doma, a uplatnicu kod  odgajatelja ).

2.Potvrda redovitog studija za 2019./20.g.

3.Liječničko uvjerenje obiteljskog liječnika (ne starije od šest mjeseci).

4.Priložiti X_icu na uvid (brucoši osobnu iskaznicu).

6.Potpisati Ugovor(kod odgajatelja).

Studenti koji ne izvrše obveze vezane uz prijem u Učenički dom Split do 9.10.2019. smatrat će se da su odustali od smještaja u Učeničkom domu, stoji u obavijesti. 

MojFaks
Izvor: Studentski centar Split


Studentski centar Splitučenički smještajprijemstudentiuseljenjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se