Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentski centar u Rijeci podijelio važnu obavijest za sve one koji čekaju konačne rezultate smještaja: Pogledajte koju

MojFaks | Vijesti, 23.08.2019.Studentski centar u Rijeci podijelio važnu obavijest za sve one koji čekaju konačne rezultate smještaja: Pogledajte koju

Rezultati natječaja za studentski smještaj u Rijeci objavljen je 2. kolovoza, a danas bi u popodnevnim satima trebali biti objavljeni konačni rezultati. No, oni neće biti objavljeni na službenoj stranici, već na društvenim mrežama Studentskog centra.

Screenshot službene stranice

Ako ste danas tijekom dana provjeravali službenu stranicu Studentskog centra u Rijeci, najvjerojatnije vas je dočekao ovakav prizor. Sustav je pao, objašnjava SC u Rijeci, zbog čega će konačni rezultati natječaja za smještaj biti objavljeni kasnije ovoga petka, na Instagram i Facebook stranicama Centra.

Ovo je drugi put u posljednja dva tjedna da je sustav pao, a prvi put se to dogodilo za vrijeme velikog nevremena koje je zahvatilo Rijeku prije devet dana. Webservis, mailovi te pristup internetu ubrzo je bio vraćen tada, ali su usluge telefona i službena stranica još neko vrijeme ostale nedostupne.

Stoga, ako i vi iščekujete konačne rezultate smještaja, nemojte zaboraviti da to možete danas samo preko društvenih mreža!

P.H.
Foto: Instagram SCRI


Studentski centar u Rijecipad sustavadruštvene mrežekonačni rezultatiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se