Mojfaks.hr u Vijesti

Svi tipovi muškaraca s kojima ćeš se 'spetljati' u dvadesetima

Dvadesete godine su prepune loših odluka i kajanja, ali i slatkih, malenih uzbuđenja!

18. veljače 2016 13:50
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Grozni prijatelji, nezdravi odnosi, loše ocjene, pijane odluke…sve je ovo proces odrastanja i ako ne prođeš kroz njega nećeš ništa niti naučiti. Isto vrijedi i za seks!

Nekad će te partner neugodno iznenaditi, nekad ćeš poželjeti propasti u zemlju od srama, a ponekad će biti toliko savršeno da ćeš danima u glavi vrtjeti isti film.

Dvadesete su vrijeme eksperimentiranja u kojima ćeš se spetljati s različitim tipovima muškaraca. Evo samo nekoliko takvih tipova koje ćeš upoznati ispod plahte…

* PPD (prvi \'pravi\' dečko)

1294058

Ako djevičanstvo nisi izgubila u srednjoj onda se tome možeš veseliti u dvadesetim godinama! Loša je stvar što prvi seks gotovo nikad nije kao u filmovima: neugodan je, smotan, nespretan i pomalo bolan. No, s pozitivne strane – sad se u njega možeš upustiti bez grižnje savjesti i potrebe da lažeš roditeljima ili prijateljima.

* Seks igračka

tumblr_lxreu6fvmh1r2mytio1_500

Ah, ne znamo je li dobro ili loše upoznati ovaj tip dečka na faksu. Radi se o fatalnom komadu koji će te smotati kao sajlu, a nećeš znati što ti se dogodilo sve dok ga ne vidiš kako se iskrada iz tvoje sobe bez pozdrava. Seks će biti super jer ovaj tip dečka zna kako stvari stoje, ali nakon seksa postoji šansa da ćeš se osjećati malo \'pokislo\'. Nema razloga – gledaj na tu cijelu epizodu kao na jednu vraški dobru vožnju u lunaparku…

* Neiskusni

Y9hSN

Ako i sama nisi pretjerano iskusna, ovo može ispasti jako simpatično, no ako si ti iskusna, a on prtlja i ne zna ti skinuti grudnjak, a kamoli nešto drugo, nećeš biti zadovoljna. Ako ti se zbilja sviđa – daj mu priliku da se malo opusti i \'ufura\': neiskusni dečki najčešće žele jako udovoljiti svojim partnericama pa će napraviti sve samo da sve bude kako treba, uz tvoje vodstvo naravno!

* Nekoliko godina stariji
 
giphy

Stariji dečko uvijek je privlačan jer je uglađen, iskusan, dobro načitan i miljama daleko od tebe što se životnog iskustva tiče. Uz to najčešće ima pravi posao i ne živi s roditeljima što je dodatni plus. Bilo kako bilo, ova priča može se razviti u dva smjera: ili će se ponašati prema tebi kao prema princezi jer zna kako sa ženama ili će te smatrati mladom i naivnom pa će raditi što mu se pohtije. Seks će biti sjajan, koji god scenarij doživiš.

* Tajni dečko

large

Naravno da će se dogoditi i \'Sranje, pa kako mi se dogodilo da s njim završim u krevetu\' scenarij. Ovo može biti prijatelj tvog bivšeg, mladi asistent ili čak neki random tip za kojeg ne želiš da saznaju tvoji prijatelji. Uglavnom, tajnu o tajnome dečku ponijet ćeš sa sobom u grob.

* Prijatelj/cimer

635867989901382558916014874_219-3rdset-7

Ovo je neizbježno Provodiš toliko vremena s prijateljima ili cimerima, a svi znamo da dečki i cure ne mogu biti prijatelji, zar ne? Bah, pogotovo kad svemu kumuje alkohol, stres ili koja tužna epizoda pa poslužite jedno drugome kao rame za plakanje…ali se ne zaustavite samo na tome. Ako ste jako dobri, ovo bi vas moglo zeznuti.

* Bivši

16eb9590-f1be-0132-f0d8-0ed54733f8f5

Ideja seksanja s bivšim dečkom je loša. S razlogom ste prekinuli stoga nema smisla otvarati stare rane. Još ako ste jako komplementarni u krevetu…stvari će se samo zakomplicirati. Zapamti, radi se samo o impulzivnoj odluci, frustracijama i starim emocijama koje je bolje zaboraviti.

* Blagdanska avantura

tumblr_lyexupFd1Y1qev7jqo1_500

Što su praznici i blagdani bez casual seksa? Možda je to onaj simpatični konobar kojeg viđaš svako ljeto, a možda i zgodni stranac kojeg ćeš upoznati na ljetnoj školi. Bez suvišnih obaveza, polaganja računa i zavaravanja o budućnosti – samo se prepusti, bez opterećenja.

* Onaj s Tindera


tumblr_o1j8k4OzK41sycjgmo1_500

Seks u dvadesetima nije potpun bez neke on-line afere. Bilo da se radi o potrebi da nekoga preboliš ili se malo razonodiš u \'sušnom\' periodu – prtljanje s osobama koje \'upoznaš\' na interenetu sastavni je dio današnjeg svijeta dejtanja. Seks neće biti bajan jer, hej, ne poznajete se baš najbolje, mogao bi te ugodno iznenaditi. Neki čak toliko kliknu da ostanu u dugim vezama nakon spajanja preko Tindera ili sličnih aplikacija za upoznavanje.

* Onaj \'pravi\'


grey-4

Može se dogoditi na prvi pogled ili nakon nekoliko zajedničkih izlazaka…nešto je drugačije. Nakon nekoliko dana ugodnog proganjanja i nemira, shvatit ćeš da ti se zbilja sviđa i da počinješ osjećati nešto prema njemu. I svi ostali dečki samo će izblijedjeti i nestati iz tvog vidokruga. A seks…bit će u skladu s onime što osjećaš…

L.B./izvor: College Times
Foto: Pixabay

Još vijesti