Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

T-Mobile daruje četiri sata dodatnih razgovora

MojFaks | Vijesti, 16.11.2009.T-Mobile daruje četiri sata dodatnih razgovora

Što biste rekli kada bi vam netko jednostavno poklonio četiri sata razgovora s prijateljima i najmilijima putem mobitela? Zvuči nevjerojatno, zar ne? Ali je itekako istinito.

Točnije, T-Mobile svim svojim Simpa korisnicima daruje extra minute za razgovore unutar T-Mobile mreže ili extra megabajte za podatkovni promet.  Sve što trebaš napraviti je upravo ono što radiš otkako imaš Simpu – kupiti bon. Jer, uz nadoplatu bona od 50 kuna dobivaš dodatnih pola sata razgovora, za bon od 100 kuna sat i pol dodatnih razgovora, a za onaj od 200 čak četiri sata dodatnih razgovora.

I dalje je jednostavno: nakon nadoplate stiže SMS obavijest o količini dodijeljenih extra minuta razgovora za potrošiti unutar sedam dana, a – najbolje slijedi - neiskorišteni iznos se prilikom sljedeće nadoplate dodaje novim extra razgovorima!

 


Također, profitirat ćeš i uz Simpa Internet jer dobivaš dodatne megabajte za surfanje: za aktivaciju bona za Simpa Internet od 50, 100 ili 200 kn, čeka te dodatnih 30 MB, 90 MB ili 240 MB extra prometa. Sjajno, zar ne?

Sponzorirani članak


t-mobilesimpa internetextra razgovorimobitelKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se