Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tehničko veleučilište smanjilo školarine i to za 60%!

MojFaks | Vijesti, 26.07.2019.Tehničko veleučilište smanjilo školarine i to za 60%!

Na Facebook stranici Tehničkog veleučilišta, studentski zbor pohvalio se smanjenjem školarine za sve redovne studente koji ostvare manje od 55 ECTS bodova.


Umjesto nekadašnjih 5000 kuna studenti koji ostvare manje od 55 ECTS bodova, na jesen plaćat će školarinu 2000 kuna, što je više od 60% manje nego do sada. Pojeftinila je i cijena ponovnog upisa kolegija. 

“Na vizualu niže možete vidjeti novi model izračuna školarina po razredima od 2000 kuna nadalje te novom cijenom ponovnog upisa kolegija. Školarine su niže za sve studente, i to preko 60% za one koji ponovno upisuju samo jedan kolegij. Također, od jeseni je omogućeno plaćanje školarine u četiri rate.”,objavljeno je na stranici Studentskog zbora Tehničkog veleučilišta.

Još jedan novitet koji će nastupiti od iduće akademske godine jeste i plaćanje školarine u četiri rate: prvu pri upisu zimskog semestra, drugu ratu do 31. prosinca 2019, zatim treću pri upisu ljetnog semestra i posljednju ratu do 31. svibnja 2020.

Detaljan opis izračuna školarine za novu akademsku godinu nalazi se na vizualu: Foto. Facebook


A.Z.
Foto: Pixabay


Tehničko veleučilištesmanjenje školarinastudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se