Mojfaks.hr u Vijesti

Tele2 prvi teleoperater koji je ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima bonova

Svi korisnici bonova na svoj račun od sada će dobiti onoliko koliko i plate jer je Tele2 prvi ukinuo naplatu naknade za pristup mreži.

13. veljače 2019 15:56
Tele2 prvi teleoperater koji je ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima bonova

Tele2 prvi teleoperater koji je ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima bonova Foto: MojFaks

Nakon što je kao jedini teleoperater na tržištu omogućio neograničeno korištenje internetom na mobilnim uređajima te 2017. godine prvi prestao naplaćivati 10 kuna naknade za pristup mreži na ponudi aktualnih pretplatničkih tarifnih modela, Tele2 još jednom uvodi jedinstvene pogodnosti za svoje korisnike. Tako od 13. veljače 2019. Tele2 postaje prvi teleoperater na tržištu telekomunikacija koji ukida plaćanje naknade za pristup mreži korisnicima bonova.

Na predstavljanju ukidanja naknade za pristup mreži govorio je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska... foto: PR

Za korisnike bonova ukidanje naknade znači da na svoj Tele2 račun dobivaju točno onaj iznos koji su platili za odabrani i kupljeni bon. Konkretno, od danas svi korisnici bonova za kupljeni bon od, na primjer, 55 kuna na račun dobivaju upravo 55 kuna. Isto vrijedi i za sve ostale iznose bonova.

Predsjednik Uprave Tele2 predstavio je ukidanje plaćanja naknade za pristup mreži za korisnike bonova... foto: PR

"Ukidanjem plaćanja naknade za pristup mreži za korisnike bonova, svojim korisnicima, kako postojećima tako i budućima, želimo pokazati da su nam oni, njihovo zadovoljstvo i naša otvorenost prema njima na prvom mjestu. Tele2 kontinuirano osluškuje potrebe svojih korisnika te neprestano radimo na unaprjeđenju svojih proizvoda i usluga, u cilju dodatnog poboljšanja korisničkog iskustva. Posebno nas veseli što su ovaj put u fokusu korisnici bonova te sam uvjeren da će ovaj naš potez izazvati pozitivne reakcije kod korisnika, ali i telekom tržišta.", izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.

PR tekst

Još vijesti