Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Tradicionalna brucošijada Ekonomije - First Glam Exam u klubu H2O

MojFaks | Vijesti, 21.10.2014.Tradicionalna brucošijada Ekonomije - First Glam Exam u klubu H2O

Hrvatska studentska asocijacija i ove godine organizira party dobrodošlice brucošima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Službena brucošijada Ekonomije – First Glam Exam će se održati ove srijede, 22. listopada, u klubu H2O s početkom u 22h.

Karte za party se mogu kupiti u pretprodaji svakim radnim danom na EFZG-u, u prostorijama SD Stjepan Radić i u klubu H2O po cijeni od 20 kuna. Na dan eventa će biti moguće kupiti karte na ulazu u klub po cijeni od 50 kuna.

Dobra muzika za koju su zaduženi DJ Jurki i DJ Bua (resident DJ), promotivne ponude pića, nagradne igre i zgodne hostese učinit će svim brucošima, a i drugim studentima, početak fakulteta nezaboravnim.Za više detalja o eventu, rezervacijama, akcijama i cijenama posjetite Facebook event Službene brucošijade Ekonomije, Facebook stranicu Hrvatske studentske asocijacije ili službenu stranicu HSA-e.

L.B.


službena brucošijada EkonomijeFirst Glam ExamKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se