Mojfaks.hr u Vijesti

Tražiš stipendiju? Uskoro 8. Sajam stipendija u Zagrebu i Rijeci

Institut za razvoj obrazovanja idući mjesec organizira 8. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude koji će se po prvi puta održati u Zagrebu i u Rijeci.

19. rujna 2012 18:09
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj gdje učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o mogućnostima studija i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu. Sajam će se održati u utorak 16. listopada 2012. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te u četvrtak 18. listopada 2012. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Na Sajmu će izlagati više od 30 uglednih institucija iz Hrvatske, Europe, Sjeverne Amerike i Azije. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma bit će Sjedinjene Američke Države, zemlja s preko 4.900 akreditiranih visokih učilišta te s najboljim sveučilištima na svijetu prema međunarodnim rang listama sveučilišta.

Na 8. Sajmu stipendija i prateće obrazovne ponude izlagat će hrvatska i inozemna visoka učilišta, ministarstva, jedinice lokalne samouprave, veleposlanstva i strani kulturni centri, tvrtke, zaklade i udruge. Ove godine se očekuje više od 10.000 posjetitelja u Zagrebu i Rijeci, koji će na štandovima, predavanjima, radionicama i kroz razgovore s bivšim stipendistima moći saznati informacije o studijskim programima, programima stipendiranja, standardiziranim ispitima za studij u inozemstvu i tečajevima stranih jezika.

Sve informacije o Sajmu stipendija dostupne su na portalu www.stipendije.info/hr/sajam.

Još vijesti