Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

U Tele2 ostvarite do 50% popusta na Samsung i Huawei mobilne uređaje

MojFaks | Vijesti, 24.01.2019.



U Tele2 ostvarite do 50% popusta na Samsung i Huawei mobilne uređaje

Svatko može uživati u neograničenim pozivima, SMS-ovima i surfanju na 4G mreži, uz odlične mobilne uređaje.

Bilo da mobilni uređaj služi za fotografiranje i snimanje videa ili je neophodan za praćenje sastanaka i pisanje mailova, neizbježan je dio svačije svakodnevice. Važno je da je pouzdan, s baterijom koja može izdržati tempo od jutra do mraka te da ima dovoljno memorije za pohranu.

Kako bi korisnicima omogućili uživanje u neograničenoj slobodi komunikacije na odličnim mobilnim uređajima, do 28. veljače u Tele2, Huawei i Samsung mobilni uređaji dostupni su za 1 kunu odmah i ostatak na rate, uz popuste do 50%. Ponuda vrijedi uz tarifu RASPALI I BEZBROJ GB za 169 kuna mjesečno, s ugovornom obvezom od 24 mjeseca na tarifu i podatkovni paket. Korisnici mogu birati između Huawei Y7 Prime 2018 uz mjesečnu ratu od 25 kuna, Huawei Mate 20 lite za 50 kuna mjesečno, zatim Samsung Galaxy J6 uz mjesečnu ratu od 25 kuna, Samsung Galaxy J6+ za 35 kuna mjesečno ili Samsung Galaxy A6 za 45 kuna mjesečno.



Svaki od ovih mobilnih uređaja ima kvalitetan digitalni fotoaparat te sjajnu selfie kameru, a ovisno o modelu, dolaze s 32, odnosno 64 GB interne memorije. To znači da ima dovoljno prostora za sve one koji često koriste fotoaparat, slušaju glazbu te svakodnevno koriste aplikacije omiljenih medija i društvenih mreža.

Uz jedan od odabranih Samsung ili Huawei mobilnih uređaja s popustom do 50% lako je uživati u neograničenim pozivima, SMS porukama i surfanju na 4G mreži, samo u Tele2!

PR tekst


Tele2HuaweiSamsungpopust



Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se