Mojfaks.hr u Vijesti

Ultra Europe potvrdila nagađanja: '5 do 12' festival seli s Poljuda, ovo je nova destinacija!

Ultra Europe prije dva dana je potvrdio na svojoj Facebook stranici nedavna šuškanja - festival će se od ove godine naredne tri sezone održavati na Parku Mladeži u Splitu, tek 17 minuta hoda od stadiona Poljud.

28. lipnja 2019 12:58
Ultra Europe potvrdila nagađanja: '5 do 12' festival seli s Poljuda, ovo je nova destinacija!

Ultra Europe potvrdila nagađanja: '5 do 12' festival seli s Poljuda, ovo je nova destinacija! Foto: MojFaks

Za nešto više od dva tjedna, od 12. do 14. srpnja, održat će se godišnji festival Ultra Europe, ali ove godine organizatori su odlučili lokaciju održavanja festivala preseliti sa stadiona Poljud na Park Mladeži zbog, kako piše na Facebook stranici, dodatnih 15 tisuća kvatrata prostora.


"Odluku smo donijeli na temelju preporuka lokalnih vlasti i nakon konzultacija s raznim hrvatskim vladinim agencijama, zajedno s produkcijom i stručnjacima za sigurnost Ultra Europe tima", objasnili su na Facebooku.


Udaljenost Poljuda od Parka Mladeži/ Google karte


Park mladeži ugostit će tokom cijelog vikenda više od 165 tisuća posjetitelja, a zbog dodatnog prostora, uz 30 tisuća kvadrata parka fanovi će imati priliku doživjeti nastupe Swedish House Mafie, Above&Beyonda, Afrojacka, Adama Beyera i ostalih.


Kako poručuju, ovom relokacijom festivala posjetitelji će biti puno bliže prijevozu i hotelima, a zbog ove odluke najavljuju i najveći stage ikada, kao i tehničke performanse koje na Poljudu prije nisu bile moguće.



Post na Facebooku skupio je preko tisuću komentara, od kojih je većina njih pozitivno reagirala na promjenu. Iako se na prvi pogled ova odluka Ultre čini podosta naglom i \'u zadnji čas\', što su se neki fanovi i pitali u komentarima, drugi su pak objašnjavali da se o relokaciji špekuliralo još i prošle godine.


A kakvo je Vaše mišljenje o ovoj odluci? U nastavku ispunite anonimnu anketu:





U nastavku pogledajte još nekoliko fotki sa legendarnih Ultra Europe festivala koje su snimili naši kolege s portala Tulumarka.







P.H.

Foto: Tulumarka


Još vijesti