Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Umirovljenik nudi besplatan smještaj za 10 studenata!

MojFaks | Vijesti, 09.01.2015.Umirovljenik nudi besplatan smještaj za 10 studenata!

Kruševački umirovljenik Zoran Ilić (75), koji već dvije godine pomaže srednjoškolcima, nudeći im besplatan smještaj u vlastitom domu u naselju Pejton, nastavlja svoju humanu misiju podržavanja mladih. Na najavu da će Lazarev grad postati studentski centar, reagirao je među prvima.

'Uvjeti su kao i za učenike, dakle da budu redovni i dobri studenti' otkriva za Novosti.rs.

'U kući koju nudim mjesta ima za desetoro. Boravak je bez naknade, a ukoliko ne osiguram sponzore za troškove komunalija, onda ću to osobno podmiriti izdvajajući od svoje mirovine.'

Prije dvije godine je plemeniti gospodin Zoran ustupio prvi put kuću u Vojvođanskoj ulici broj 35. Oglas s kontakt-telefonom ispisan na fasadi vile koju je Ilić nazvao po pokojnoj majci Stani, dospio je na internet putem društvenih mreža. Interes javnosti bio je velik, ali su se na kraju u prostranom domu, praznom tijekom većeg dijela godine, budući da Ilić živi sa suprugom Gordanom u Beogradu, smjestile dvije srednjoškolke.

'Mi smo čudan svijet, kada nudim za džabe, neće nitko, a kada sam ponudio jedan euro za dan ljetovanja u kući u Donjem Štoju u Ulcinju, javilo se njih 50' priča gospodin Zoran, podsjećajući da i na crnogorskom primorju tijekom toplih dana za mlade uvijek ima mjesta.

Kuća u Kruševcu koja je osim za učenike sada otvorena i za studente ima blizu 200 kvadrata. Stanarima je na raspolaganju 130 kvadrata na katu, gdje imaju tri sobe sa kupaonicom. U prizemlju je i posebna prostorija za vježbe i stolni tenis.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Foto/Izvor: Novosti.rs
I.N.


SmještajStudentiUmirovljenikBesplatnoKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se