Mojfaks.hr u Vijesti

Urnebesna video-parodija i 'Uživo sa EFZG' - pogledajte kako je to studirati ekonomiju!

Istina je da među fakultetima postoje određena neprijateljstva, rivalstva i natjecanja. Također je istina da se o studentima s pojedinih fakulteta već tradicionalno ispredaju stereotipne predodžbe o njihovim stilovima odijevanja, glazbi koju preferiraju pa čak i kvocijentu inteligencije, osjećaju za praktično i sl.

27. ožujka 2014 14:43
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ovaj video nasmijat će vas do suza, bez obzira studirate li ekonomiju ili ne, a nama je najbolji dio videa definitivno “terenska nastava”.

Dva mlada zagrebačka autora ovako su opisala video: “Ovaj video uradak je satirične je naravi i predstavlja karikirane neistinite stereotipe. Svakakva povezanost sa stvarnim životom slučajna je i nenamjerna. Nakana autora nije bila nikoga uvrijediti i predstaviti u negativnom svijetlu.


Ako vas parodija neće zadovoljiti, u život studenata Ekonomskog fakulteta možete se uključiti i uživo – na Facebooku. Čini se da je nakon grupa “Uživo iz javnog prijevoza” i “Uživo iz srednjih škola” došao red i na fakultete. Jučer je na Facebooku osvanula nova grupa pod nazivom “Uživo sa EFZG koja poziva studente da okidaju fotke, šalju ih administratorima koji će ih onda i objaviti.


Obzirom da je sličan pokušaj u srednjoj ugašen nakon intervencije profesora koji je grupu prijavio nadležnim organima, tek će se vidjeti kako će završiti i ova “Uživo” grupa.

L.B.
foto: screenshot/YouTube, Facebook


Još vijesti