Mojfaks.hr u Vijesti

Vikend u znaku ljubavi: evo gdje zaružiti nakon romantične večere

Svakog ti vikenda, pa tako i ovog, pokušavamo olakšati muke oko odabira pravog mjesta za tulumarenje.

12. veljače 2016 13:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ovog je vikenda uz to i Dan zaljubljenih pa vjerujemo da želiš znati gdje će se i kako on obilježiti. Ako si u vezi, nemaš vremena za mozganje oko toga gdje trebaš van, a ako nisi, onda si full u bedu i nije ti dobro.

Zato smo mi tu da spasimo stvar. Za detalje o događanju – klik na njegov naziv.
 

PETAK, 12. VELJAČE


History će održati BoomBox: Choose Your Color, i to povodom Valentinovog. Na upadu doivaš crvenu, žutu ili zelenu narukvicu ovisno o statusu ili stanju u tvojoj vezi i sukladno tome se znaš i ponašati u klubu. Znači nema pipkanja ako je crveno. U klub upadaš za 20 kn, a ako dođeš prije 01 h i nalaziš se na History Guestlist-i, imaš pravo taj iznos trošiti na šanku.


Opera Club okupirat će RNB Confusion: Crazy In Love. Upad je od 23 h na dalje uz cijenu od 30 kn, a upada striktno ekipa 21+. Punoljetni, ali ne dovoljno punoljetni – žao nam je, morat ćete potražiti drugo mjesto.


Pepermint izbrijava svoj uobičajeni Fresh Funk. U Kvaku se čaga na Chaggici.


U Shock Show Industryju se pati od ljubavi na Werther ovo ono-m, dok se u Museumu Katran vraćamo nazad u disko. Start je u 23 h uz upad od 25 kn za oba kluba, a i više.


I oni željni underground zvukova će naći mjesto za sebe.

U    DEPO klubu     sprema se uobičajeni     Tech D House     uz support 4 DJ-a. Start je u 23, a upad je 30 kn. Cure upadaju free do 00:30 h.


    Aquarius     će na cijelu noć okupirati     Sthekerson    . Sirup      će proslaviti dvije godine Escape klupskog programa. Upad         je 45 kn cijelu noć.


     Taboo      započinje sa novom sezonom i zbog toga nastupaju     Bonjasky i Lik Jay    . Uz potvrdu eventa je upad free do 01 h, a nakon toga 30 kn.


Ima tu i koncerata i live svirki.


Ništa ljubav, samo karanje. Nismo mi to rekli, ali      LET 3      jest. Nastupit će u     Domu Sportova     sa svojim    Antivalentinovo    koncertom. Karta za 2 osobe j  e 80 kn, a na dan koncerta 100.


U    Green Gold Club    dolazi   Jelena Rozga  . Karta u pretpro daji je 50 kn, a na ulazu 70. U   The Bestu   nastupa  Šaban Šaulić . 

 H2O Club  ugo stit će Anu Nikolić. U  Hard Placeu   održat će se EKV Tribute uz upad od 2 0 kn. DO 22 h je upad free.


U  Spunku  se  spremaju lude 80e uz free  upad. Metropolis Club  ugošću je, pak, grupu Memoriz.


 

 BBF  će biti mjestom održav anja tribute-a za Black Sabbath & Ozzyja Osbournea. Up ad je free. U  Močvari  program počinje u 20:30 uz upad od  25 kn za HardCore tematiku  na kojoj nastupaju ak 3 imena.


U  Vintage Industrial Bar  stiže Kries. Sax! sprema 31. Cooganje uz pratnju Vince&Jules Banda. Upad je simboličnih 10 kn, a start je u 22 h.


SUBOTA, 13. VELJAČE


Voljeti ili ne? Doznat ćeš na         Chaggici         u        Historyju        od ponoći na dalje. Upad je 20 kn, a ak o si na popisu i uđeš prije 01 h, imaš pravo na cugu u toj vrijednosti.


       Moon        sp rema       Antivalentinovo Party       uz p okroviteljstvo Sexxes tableta i Durexa. Bit će tu i svakakviih promo poklončića, pa svakako svrati od 23 h na dalje.


Niti        Vip Club        ne voli Valen tinovo pa radi       Antivalentinovo ft. Talyor Swift.       Upad je 20 kn  od 23 h na dalje. Ljubavna Afera        zbit će se u       Opera Clubu       s početkom u  23 h.


U       Taboo Club       dolazi svjetsk a legenda –      Tomcraft     . Karte su 4 0 kn prije ponoći te 50 nakon. Vrijedi, vjeruj nam. Ako želiš biti       pijan/a poput Cupida      , odleti do      Hollywood Vanity Cluba     .


 

U      Pepermintu      možeš     Valentinovo čekati sa Stankom    . Kojim sad S tankom? Bondžom! Jer je zadužen za mjuzu. Upad je od 22 h na dalje uz participaciju od 25 kn. Aquarius     sprema    SUPERBAD: Red Zone    Party sa  spektakularnim klupskim programom nakon kojeg je teško ostati ravnodušan.


   TotalKnockOut    male erotic show će  se održati u   H2O    Clubu  uz besp  latan upad za sve. Valentinovo  s e slavi i u Kvaku. Slavi se i u  Green Gold -u i to sa semafor partyjem.



 

  Shock Show Industry   sprema  Valentin ovo ono , dok mu susjedni  M useum Katran  izbrijava noćni život. Upad je 25  kn za oba kluba i to od 23 h na dalje.


Ako želiš     žešće zvukove   , zaputi se u dolje navedena mjesta.


   Dance Hard sa DJ Knežom    održat će se u   Super Superu   od 23 h na dalje, a za  to moraš iskeširati 20 kn.

Četiri će se DJ-a izredati za pultom   DEPO   kluba na  Elektronu . Starta se u 23 h, pri čemu je upad 30 k n. Cure upadaju free do 00:30 h.


 The Swift i Pytzek  nastupit će u Mastersu, a za njihov nastu p potrebno je izdvojiti 50 kn. U Sirupu od 23 h na dalje nastupaju CTFCro! za koje je potrebno iskeširati 30 kn prije 00:30 te 40 kn nakon.


Ima i puno    koncerata i live svirki   , što i logično s obzirom na činjenicu da je dan kasnije Valentinovo.


U       Areni Zagreb       konce rt će održati      Željko Joksimović.      Početak je u  20 h , a cijena ulaznice je 100 kn. Nakon koncerta slobodno skokneš do      Roka      na     afterparty    .


  

Za 30 kn možeš biti dijelom     Stupid Cupid Amnezije     u    Tvornici Kulture   . U    Vintage Industrial Baru    održat će se   Queen Tribute  . Upad je free do 22 h, n akon čega je svega 10 kn za studente.


Ako se voliš maskirati, a pritom i pjevati, zaleti se do   KSETa   na  Maškaraoke . U  Bulldogu  će besplatn o nastupiti Positivo Band. 

 Hard Place  sprema Doček Novog Valentinovog. Hoće li  biti šampanjca i odbrojavanja, ne znamo. Na tebi je da čekiraš.


U Močvaru upadaš free, a od 22 h na dalje se pleše na mjuzu iz Tarantinovih filmova. Ples je zdrav i  Tko pleše, zlo ne misli ! Takvog je mišljenja ekipa iz Spunka koja će plejati mjuzu iz 50ih i 60ih go dina prošlog stoljeća. Bikers Beer Factoryju  sprema se nastup Odrona. 

 

Klupskih je događanja, malo je reći, na bacanje. Mi smo svoje odradili i servirali ti prijedloge, a na tebi je da se poslužiš i odabereš gdje ćeš. Pamet u glavu – gornju i donju i zabavi se. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijelu #Tulumarka tim.


M.B.

(foto: Tulumarka)

Još vijesti