Mojfaks.hr u Vijesti

Web-cam seks: sve više studenata tako zarađuje za školarinu

Studentica druge godine, Cora iz Leedsa, pleše pred web-kamerom kako bi platila račune i školarinu…

25. kolovoza 2014 15:53
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ako vam se ne da raditi u hladnjači Leda ili puniti police u nekom supermarketu, postoji još jedan način kako zaraditi za školarinu i troškove studentskog života. Ovisi samo koliko ste daleko spremni ići…

Unatoč tome što možda mislite o web-cam seksu, najčešće ne uključuje sado-mazo scenarije, pa čak niti seks. Ovakve studentice ni po čemu nisu drugačije od svojih kolega i kolegica, osim što ponekad masturbiraju pred kamerama.

Nikad nisam imala novca, očajnički sam tražila posao, ali nikada me nisu zvali na razgovore”, kaže Cora (pravo ime poznato redakciji Taba), 18-godišnjoj studentici iz Leedsa koja svoj kruh zarađuje pred web-kamerama. “Počela sam razmišljati o tome kako preživjeti fakultet i hoću li uopće moći platiti 150 funti pologa za studentski smještaj. Da, mogla sam raditi puno radno vrijeme za minimalac. Ili sam mogla zarađivati stotine funti – sjedeći za laptopom u svojoj sobi.

Iako zvuči iznenađujuće, sve se više studenata u Velikoj Britaniji odlučuje za ovakav oblik zarađivanja. Studija sa Sveučilišta Kingston pokazala je da se čak 6% studenata okušalo u poslovima kao što su striperi, egzotične plesačice, modeli i prostitutke koji “rade” putem web kamera.

Web kamere su privlačne jer ne uključuju realni fizički dodir i smanjuju opasnosti i rizike kojima se osobe izlažu prilikom drugih načina davanja seksualnih usluga. A što točno uključuje?

Poput glumice, u glavi imam pripremljen scenarij i savršen odgovor na svako pitanje jer se ovime bavim već dugo”, objašnjava Cora. “Puno će frajera doći i samo razgovarati sa mnom, neću morati skinuti odjeću. Neki su malo žešći pa žele na posao preći odmah. Ponekad može biti poprilično ‘mehanički’ – često se skinem i počnem igrati dok u isto vrijeme razmišljam o drugim obavezama koje moram obaviti. No ponekad vas frajeri mogu zbilja napaliti i uvući u sve. Ponekad gledam na sat i razmišljam koliko ću novca zaraditi dok masturbiram. To je zbilja čudan stimulans.

Studija Sveučilišta u Plymouthu pokazala je da je čak 50% 16-24-godišnjaka upražnjavalo seks putem web-kamere, a trećina od tih susreta odigrala se sa strancima.

Prve sam večeri zaradila 30 funti, a nisam se morala niti skinuti. Postala sam ovisna, a što sam više radila, više sam zarađivala – na vrhuncu sam mogla zaraditi i to 300 funti dnevno.

Studentice su posebno poželjne jer predstavljaju specifičnu maštariju: “Veliku većinu privuče moj profil jer studiram i imam 18 godina. Misle da sam ‘tatina curica’ i žele me pokvariti i vidjeti me da se ponašam sve samo ne nevino.

No, nije sve tako bajno. Cora kaže da je posao nepredvidiv i stresan jer mora lagati svom dečku, a i teško je objasniti zašto mora ostati kod kuće i raditi kad je svima rekla da nema posao. Također je počela gubiti poštovanje prema muškarcima.

L.B./izvor: The Tab
foto: sxc.hu

Još vijesti