Mojfaks.hr u Vijesti

Evo tko su sretni dobitnici stipendije Zagrebačke županije – još veće i brojnije od ove godine

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Zagrebačke županije utvrdilo je Prijedlog lista za dodjelu stipendija Zagrebačke županije za školsku 2019.2020.

3. prosinca 2019 13:09
Evo tko su sretni dobitnici stipendije Zagrebačke županije – još veće i brojnije od ove godine

Evo tko su sretni dobitnici stipendije Zagrebačke županije – još veće i brojnije od ove godine Foto: MojFaks

Kako smo ranije pisali, u odnosu na prijašnjih 50, Zagrebačka županija povećala je broj novih stipendija na 75. Povećan je i iznos stipendija, te stipendija za studente iznosi 14.400 kuna godišnje. To znači da će studenti od prijašnjih 1000 kuna sada dobivati 1200 kuna.

...14 400 kuna godišnje: Zagrebačka županija povećala broj i iznos stipendija!...


Od raspoloživih 30, prema kriteriju izvrsnosti dodijelit će se do 15 stipendija, od toga najviše tri za zanimanja glazbenog smjera. Prema socijalnom kriteriju dodijelit će se do 15 stipendija.


...Objavljene rang-liste dobitnika STEM stipendije: Prihvatite ih što prije da ne ostanete bez potpore!...


Stipendije za učenike i studente koji moraju imati prebivalište na području Zagrebačke županije dodjeljuju se za svih 12 mjeseci. Prijedlog liste za dodjelu stipendija Zagrebačke županije može se vidjeti na web stranicama Županije.

Prijedlog liste za dodjelu stipendija objavljen je na oglasnim pločama gradova i općina te internetskim stranicama. Svaki kandidat može unutar osam dana (do 4.prosinca) podnijeti pismeni prigovor na listu.

...Grad Zagreb stipendira studente: Prijavi se za potporu vrijednu 55% prosječne zagrebačke plaće...


Prigovor se dostavlja isključivo u pisanom obliku na adresu Zagrebačke županije u Ulici grada Vukovara 72/V s, i to u Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, s naznakom „Za natječaj za stipendije – PRIGOVOR“. Nakon isteka roka od 8 dana, župan će donijeti odluku o prigovorima, a Povjerenstvo utvrditi Konačnu listu za dodjelu stipendija.

A.Z.
Foto: Artem Beliaikin/Unsplash

Još vijesti