Mojfaks.hr u Vijesti

Pojačanje u novčaniku prije blagdana: Provjerite u kojim će općinama studenti dobiti uskrsnice

Novčana pomoć studentima je uvijek dobro došla, a budući da se bliži Uskrs, neke su općine odlučile svojim studentima dati uskrsnice.

23. ožujka 2018 13:13
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Božićnice i uskrsnice je uvijek lijepo dobiti, a to osobito vrijedi ako ste student ili umirovljenik. Da neke općine brinu o svojim studentima pokazuju upravo uskrsnice koje će studentskom džepu svakako dobro doći.

Općina Stupnik



Izvor: radiosamobor.hr

U zapadnom dijelu Zagrebačke županije smjestio se Stupnik sa svojom općinom koja je na svojim službenim internetskim stranicama izvijestila studente da se ondje jave zbog uskrsnice. Piše da se obavještavaju redovni studenti koji nisu ovjerili zahtjev ZET-a za financiranje prijevoza u Općini Stupnik da se jave u Općinu, a kao dokaz za isplatu uskrsnice potrebno je donijeti potvrdu fakulteta i osobnu iskaznicu.

Više o uskrsnicama u Stupniku pogledajte na linku.

Općina Viškovci



Izvor: viskovci.hr

Viškovci su smješteni u Osječko-Baranjskoj županiji, a Općina će i ove godine dodijeliti umirovljenicima i studentima uskrsnice. Studenti će dobiti jednokratnu naknadu u iznosu od 500 kuna pa se trebaju s osobnom javiti u Jedinstveni upravni odjel Općine Viškovci od 22. do 26. ožujka 2018. od 9 do 15 sati kako bi im se dodijelio novac, a sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu, OIB i potvrdu o redovnom studiranju. Naravno, studenti moraju imati prebivalište na području Općine.

Više detalja o uskrsnicama u Viškovcima saznajte na poveznici.

Općina Cestica



Izvor: cestica.hr

Općina Cestica u Varaždinskoj županiji objavila je javni  poziv svim redovnim studentima s područja Općine Cestica na dodjelu jednokratne pomoći povodom uskrsnih blagdana u iznosu od 200 kuna. Na svojim službenim stranicama, Općina moli redovne studente koji ne primaju stipendiju Općine Cestica da dostave kao dokaz uvjerenje o redovnom upisu na fakultet i presliku osobne iskaznice na e-mail: opcina@cestica.hr ili osobno predati u Jedinstveni upravni Odjel Općine Cestica. Napominju da se studenti koji primaju stipendiju ne trebaju dostavljati dokumente samo se odazovu pozivu i dođu na podjelu. Podjela jednokratne novčane pomoći održat će se 31. ožujka (subota) u prostorijama Općine Cestica u 10 sati.
 
Više o uskrsnicama u Cestici saznajte ovdje.

Općina Trnava



Izvor: novi-radio.hr

Trnava se nalazi u Slavoniji, točnije u Osječko-Baranjskoj županiji te je Općina na službenim stranicama objavila obavijest redovitim studentima o isplati uskrsnice od 700 kuna. Općina moli sve studente da putem maila:opcina.trnava@os.t-com.hr dostave podatke o statusu studenta, OIB, kopiju osobne iskaznice i broj računa na koji će se vršiti uplata sredstava, zaključno s 29. ožujkom.

Više informacija pronađite ovdje.

Neke općine još uvijek nisu izdale obavijest o isplatama uskrsnica za studente pa studentima savjetujemo da ovih dana prate internetske stranice općina i županija u kojima žive kako ne bi propustili svoj uskršnji "bonus".

...Općina umjesto Zeke redovnim studentima donijela uskrsnicu...


Ivana Petrić
foto: Pixabay/MojPosao/Pixlr

Još vijesti