Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ženska zanimanja i poslovi koji odbijaju muškarce

MojFaks | Vijesti, 03.07.2014.Ženska zanimanja i poslovi koji odbijaju muškarce

Web site „YourTango“ proveo je anketu među muškim dijelom populacije korisnika i pitao ih ima li zanimanje ili posao njihove partnerice veze sa njenom privlačnošću, ali i uspjehom veze. Pročitajte koja to zanimanja odbijaju muškarce pa se sa ženama u tim profesijama rjeđe zabavljaju.

Modeli / Televizijske ličnosti – na udaru obožavatelja i kaotičnog radnog vremena!

Žene koje se bave ovim poslom su veoma zahtjevne. Bio sam u nesretnom braku s reporterkom tri godine, njene smjene bile su turbulentne i kaotične, više je bila odsutna nego kod kuće.

Moja žena je radila na televiziji i muškarci su joj se stalno nabacivali. To mi je bilo strašno, jer nisam želio biti ljubomoran i imati probleme s drugim muškarcima. Teško je gledati kada je neko koga volite u stalnoj opasnosti od nastrljivih muškaraca koji je gledaju na malim ekranima.

Umjetnice – ne žele se baviti isplativijim poslovima!

Moja bivša djevojka je bila umjetnica. Kada bismo pričali o životu i ozbiljnim poslovima činilo mi se kao da ona ne želi raditi ništa isplativije.

Doktorice – dominantne su i sklone raspravljanju!

I moja bivša žena i ja smo liječnici. Stalno smo raspravljali i svađali se. Oboje smo veoma dominantni i nije nam išlo bez obzira na to što smo se jako voljeli. Zato sam sebi obećao da nikada više neću biti sa kolegicom. Sadašnja žena mi je terapeut i sviđa mi se što mi dozvoljava da dominiram (osim kada je uređivanje kuće u pitanju). Jako sam sretan!

Odvjetnice – traže muškarce koji ne postoje!

Moje najgore iskustvo je s odvjetnicama. Njihova visoka očekivanja se jednostavno rijetko kada poklapanju s mojima. One traže muškarce koji ne postoje, gospodare Univerzuma, bogataše s vezama u pravosuđu i drugim organima. Jednostavno, već na prvom sastanku primijetim da im ja u tome ne mogu pomoći.

Glumice – ljube se s drugima na filmu!

Iako je to samo posao i uloga, zaista ne bih podnio da mi se djevojka ljubi s drugime na filmu. Bilo bi mi neugodno da to moram gledati i osjećao bih se jako loše.

Striptizeta – dijeli intimu s drugima!

Volim intimu, nešto što dijelimo samo nas dvoje. Ne volim dijeliti svoju djevojku s drugima.”

Zaključak je ipak da prolaze gotovo svi poslovi i profesije, sve dok su djevojke lijepe i pristojne.

Osim ako nije prostitutka ili porno zvijezda, nema zanimanja zbog kojeg bi muškarci neku ženu otpisali. Iako je trend da ovih dana muškarci i žene drže do nekih standarda, realnost je da će muškarca uvijek privlačiti lijepe žene, ma čime se one bavile.

Neko ko izgleda kao Kate Upton mogao bi biti generalni direktor, doktorica, radnica u sanitarnoj inspekciji, barmenica ili vlasnica bara – muškarci ne bi marili. Nažalost, neko tko nije atraktivan može imati Nobelovu nagradu i 40 patenata i dalje muškarcima neće biti zanimljiva
“, kaže četrdesetogodišnji John, jedan od anketiranih muškaraca.

L.B./izvor: ATVBL
foto: sxc.hu


profesijezanimanjaodbijaju muškarceKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se