Mojfaks.hr u Vijesti

ZET uvodi novu promjenu koja pogoduje učenicima i studentima!

Na službenoj stranici Zagrebačkog električnog tramvaja objavljen je jedan novitet. Naime, od utorka, 20.kolovoza započinje produljenje postojećih ili izrada novih Pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i studentima, za novu školsku i akademsku godinu 2019.2020.

21. kolovoza 2019 13:13
ZET uvodi novu promjenu koja pogoduje učenicima i studentima!

ZET uvodi novu promjenu koja pogoduje učenicima i studentima! Foto: MojFaks

Prateći suvremene modele poslovanja, a s ciljem podizanja učeničkih i studentskih standarda, za učenike od 2. rujna, a za studente od 20. kolovoza, bit će omogućeno i znatno jednostavnije produljenje postojećih Pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, koje će se moći obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kao i kioscima ugovornih partnera (Tisak i iNovine).

Status prošlogodišnje učeničke Pretplatne karte valjan je do 30. rujna, dok je studentski status valjan do 31. listopada. Daljnje produljenje profila za sve korisničke skupine je preduvjet za kupnju mjesečnih ili godišnjih kupona. 

Učenici koji već imaju ZET karticu ne trebaju izrađivati novu, no trebaju produljiti učenički status i to na bilo kojem prodajnom mjestu ZET-a, uz ovjereni obrazac Zahtjeva, a studenti mogu već sada temeljem elektroničke baze (ISAK) produljiti svoj studentski status, stoji na ZET-ovoj stranici.

Produljenje statusa se ne naplaćuje niti je potrebna nova fotografija. Produljenje profila na Pretplatnim kartama, zahvaljujući informatičkoj povezanosti s elektroničkom bazom podataka učenika osnovnih i srednjih škola (e-Matica, kao i sa studentskom elektroničkom bazom (ISAK), biti omogućeno polaznicima onih obrazovnih institucija koji se nalaze u sustavima, odnosno pravovremeno ažuriraju podatke za nadolazeću školsku ili akademsku godinu i to bez prethodnog ovjeravanja Zahtjeva ZET-a u tajništvima obrazovnih institucija. 

MojFaks
Izvor: ZET
Foto:Shutterstock

Još vijesti